kuva
Etusivu / Lapin ammattikorkeakoulu - Lapin AMK / Hakijalle / Avoin AMK

Polkuopinnot YAMK-tutkintoon

Polkuopiskelijana opiskelet tutkinto mielessä.

Polkuopinnoissa suoritat 20-25 opintopisteen verran ensimmäisen vuoden opintoja samassa ryhmässä ja saman lukujärjestyksen mukaan kuin tutkinto-opiskelijatkin. Mikäli sinulla on koulutukseen soveltuvia aikaisempia opintoja, työkokemusta tai muuta osaamista, voidaan ne tunnistaa ja tunnustaa henkilökohtaisen opiskelusuunnitelman laatimisen yhteydessä. Tämä tehdään polkuopintojen aikana. Käytännössä opiskelet alun avoimessa AMKissa, jonka jälkeen voit hakeutua erillishaussa Lapin AMKin tutkinto-opiskelijaksi kyseiseen koulutukseen. 

Ylemmän AMK-tutkinnon opintojen suorittamiseen vaaditaan edeltävinä opintoina alan ammattikorkeakoulututkinto tai muu soveltuva koulutus, jonka AMK katsoo riittäväksi.  

Syksyllä 2022 alkavat YAMK -polkuopinnot

Syksyllä 2022 alkavat YAMK-polkuopinnot löytyvät verkkokaupastamme  ja ilmoittautuminen opintoihin alkaa 2.5.2022 klo. 8.00.  

Keväällä 2023 alkavat YAMK -polkuopinnot

Hakukohteet julkaistaan syksyn aikana verkkokaupassa ja ilmoittautuminen alkaa marraskuussa

  • YAMK, Digitaaliset terveyspalvelut ja terveyden edistäminen
  • YAMK, Liikunnan ja urheiluvalmennuksen asiantuntija
  • YAMK, Uudistuvan teollisuuden asiantuntija
  • YAMK, Ennakoinnin ja kehittämisen asiantuntija

 

Polkuopintojen lisäksi avoimessa AMKissa on tarjolla yksittäisiä YAMK 5 op -opintojaksoja ja YAMK ennakoinnin ja kehittämisen ydinosaaminen 25 op -opintokokonaisuus  . Katso verkkokaupastamme (Paina F5, jos linkit eivät avaudu).