kuva
Etusivu / Lapin ammattikorkeakoulu - Lapin AMK / Hakijalle / Avoin AMK

Polkuopinnot tienä AMK-tutkintoon

Polkuopintojen ideana on joustavoittaa tietäsi Lapin ammattikorkeakoulun tutkinto-opiskelijaksi. 

 

Polkuopinnot 60 op sopivat sinulle, jos tavoitteenasi on hakeutuminen tutkintokoulutukseen, mutta et vielä ole saanut tutkinto-opiskelupaikkaa yhteishaussa. Polkuopintoja voit hyödyntää myös, jos vietät välivuotta tai olet alan vaihtaja.

AMK-polkuopintoihin ei ole koulutustaustavaatimusta ja ne antavat myös hakukelpoisuuden AMK-tutkintoon johtavaan koulutukseen hakeuduttaessa. Mikäli sinulla on koulutukseen soveltuvia aikaisempia opintoja, työkokemusta tai muuta osaamista, voidaan ne tunnistaa ja tunnustaa jo avoimen polkuopintojen aikana.

Polkuopintojen avulla tutustut alaan, korkeakouluopiskeluun ja suoritat opintoja tutkinto-opiskelijoiden kanssa samassa ryhmässä lukujärjestyksen mukaan. Käytännössä opiskelet yleensä ensimmäisen vuoden avoimessa AMKissa, jonka jälkeen voit hakeutua erillishaussa Lapin AMKin tutkinto-opiskelijaksi kyseiseen koulutukseen. Polkuopintojen jälkeen tutkinto-opiskelijaksi päästyäsi voit jatkaa saman ryhmän mukana opintosi loppuun.

Opiskelu edellyttää sitoutumista opintoihin, motivaatiota, itseohjautuvuutta ja riittäviä opiskeluvalmiuksia. Opintoja toteutetaan koulutuksesta riippuen päivä-, monimuoto- tai verkko-opintoina. Polkuopintopaikkoja on tarjolla pääsääntöisesti kaikkiin alkaviin tutkintokoulutusten ryhmiin. Tutustu alkaviin koulutuksiin, niiden sisältöihin ja toteutustapoihin täältä.

Jos sinulla on aiempaa osaamista, korkeakoulutusta, työkoekemusta alalta yms., voidaan sinulle mahdollisesti tehdä henkilökohtainen opiskelusuunnitelma ja ilmoittautumislinkki alkavien ryhmien polkuopintojen sijaan. Ole yhteyksissä avoinamk@lapinamk.fi.

 

 

Syksyllä 2022 alkavat polkuopinnot

Syksyllä 2022 alkavat AMK-polkuopinnot löytyvät verkkokaupassamme. Ilmoittautuminen avautuu 2.5.2022  klo 8.00 

Mikäli linkki verkkokauppaan ei avaudu, päivitä sivu Ctrl + F5

 

Lisätietoa verkkokaupasta:

Ilmoittautuminen ja ilmoittautumisohje

 


Järjestämme infoja ja kyselytunteja avoimessa AMKissa opiskelusta Oppijan tuvassa .Katso sivulta tulevat tapahtumat ja ajankohdat!