kuva
Etusivu / Lapin ammattikorkeakoulu - Lapin AMK / Hakijalle / Avoin AMK

Maksullisen koulutuksen verkkokaupan sopimusehdot

 

OPINTOMAKSUT

Avoimen AMKin perimät opintomaksut pohjautuvat Ammattikorkeakoululakiin ( 932/2014) ja Valtioneuvoston asetukseen ammattikorkeakoulujen toiminnasta perittävistä maksuista(1440/2014).Opintomaksu Lapin ammattikorkeakoulun avoimissa ammattikorkeakouluopinnoissa on 15€ opintopiste ja 20 opintopistettä tai sitä laajemmat kokonaisuudet 300€. Opintomaksu peritään ilmoittautumisen yhteydessä.

ILMOITTAUTUMISEN PERUMINEN

Ilmoittautuminen opintoihin on sitova. Opintomaksua ei palauteta. Poikkeuksena lääkärintodistuksen perusteella tehdyt perumiset sekä polkuopiskelijaksi ilmoittautunut, joka tulee valituksi Lapin ammattikorkeakoulun tutkinto-opiskelijaksi vastaavaan koulutukseen ennen polkuopintojen alkua. Mahdolliset ilmoittautumisen perumiset tulee tehdä viipymättä osoitteeseen avoinamk(at)lapinamk.fi ja ne käsitellään tapauskohtaisesti. Lapin ammattikorkeakoulun tutkinto-opiskelijaksi pääseminen kesken polkuopintojen tai muuhun ammattikorkeakouluun tai oppilaitokseen tutkinto-opiskelijaksi pääsy ei oikeuta maksun hyvitykseen. Lapin ammattikorkeakoululla on oikeus perua opinnot ilmoittautuneiden vähäisen määrän tai muun vastaavan syyn vuoksi. Mahdollisesta opintojen perumisesta ilmoitetaan ilmoittautuneille ja heille palautetaan opintomaksu automaattisesti.

YHTEISTYÖOPPILAITOKSEN PERIMÄT MAKSUT

Yhteistyöoppilaitoksissa tarjottavien avoimen ammattikorkeakouluopintojen ilmoittautumiskäytännöistä ja opintomaksuista päättää ja ilmoittaa järjestävä yhteistyöoppilaitos.