kuva
Etusivu / Lapin ammattikorkeakoulu - Lapin AMK / Hakijalle / AMK-tutkinnot

SAIRAANHOITAJA (AMK), 

SAIRAANHOITAJAKOULUTUS

Opintojen laajuus: 210 op

Opintojen kesto: 3,5 vuotta

Kampuskaupunki: Rovaniemi ja virtuaalikampus 

Hoitotyön osaajana olet kysytty ammattilainen nyt ja tulevaisuudessa

Lapin AMK järjestää erillishaun sairaanhoitaja (AMK) koulutukseen. Erillishaussa voivat hakea kaikki sairaanhoitajan ammatista kiinnostuneet. Kouluttautumalla sairaanhoitajaksi varmistat monipuolisen osaamisen hoitotyön muuttuviin tarpeisiin nyt ja tulevaisuudessa. Olet terveysalan, hoitotyön etä- ja digipalveluiden sekä palveluosaamisen ammattilainen, joka kohtaa asiakkaita perinteisten ympäristöjen lisäksi sähköisissä ympäristöissä.

Laadukas koulutuksemme antaa valmiudet toimia tulevaisuuden osaajana terveysalan eri toimintaympäristöissä. Monimuoto-opinnot toteutetaan kampuksemme verkko- ja simulaatioympäristöissä sekä ammattitaitoa edistävissä terveysalan harjoitteluympäristöissä.  Simulaatioympäristöjemme korkeatasoinen varustus ja kehittyneet opetus- ja opiskelumenetelmät mahdollistavat monipuoliset oppimistilanteet ja käytännön kokeilut. Tutustu  Rovaniemen kampuksen simulaatioympäristöön. 

Erillishaku on hyvä mahdollisuus hakeutua korkeakouluopintoihin.

Monimuoto-opinnot

Opinnot alkavat 6.4.2022 kolmen päivän lähiopetusjaksolla.

Koulutus toteutetaan lähiopetuksena kampuksen simulaatioympäristöissä, verkkoympäristöissä sekä ohjatuissa käytännön harjoitteluissa. Lähiopetuksen määrä vaihtelee opintojaksoittain (n. 3 – 5 päivää/kuukausi). Opintojakson hyväksytty suoritus edellyttää kampuspäiviin osallistumista.

Opintoihisi sisältyy itsenäistä opiskelua, johon saat ohjausta opettajilta kampuksella ja/tai verkkoympäristössä. Ohjattua opetusta voi olla verkossa ja kampuksella sekä päivä- että ilta-aikaan. Kampuspäivien aikana opiskelet käytännössä hoitotyön taitoja ja toimintoja, joten kampuspäiviin osallistuminen on välttämätöntä. 
Miten haen koulutukseen?

Hakuaika

Erillishaun hakuaika 03.01. - 31.01.2022. Hakeminen tapahtuu Opintopolku.fi -palvelussa sähköisellä hakulomakkeella. Hakulomake sulkeutuu 31.1.2022 klo 15.00 mennessä. Opiskelupaikkoja on yhteensä 40.

Valintakoe

Valintakoeaika on 7. – 27.2.2022 ja sähköinen valintakoe tehdään Moodle -oppimisympäristössä. Valintakokeet sisältävät vapaamuotoisen esittelyn itsestä, verkkotentin ja esseen sosiaali- ja terveysalan palvelujärjestelmistä.

Jos tulet valituksi, valintakoe luetaan hyväksi 1. lukukauden opintoihin. Sisäänkirjautumisavaimen Moodleen saat sähköpostiin viikolla 5, viimeistään 2.2.2022. Valintakokeesta on saatava vähintään 12 pistettä voidakseen tulla valituksi. Maksimipistemäärä on 35 pistettä. Valintakoetulos on voimassa kyseisen haun ajan. Valintakokeen teet haluamassasi paikassa omalla tietokoneellasi, jossa on internet-yhteys ja tekstinkäsittelyohjelma (esim. Word, Libre Office, TeXturi, WordPad, NotePad (muistio). Moodlessa on myös tarkempi ohjeistus valintakokeesta ja voit myös harjoitella siellä valintakokeessa tarvittavia toimintoja 6.2.2022 saakka.

Tervetuloa opiskelemaan Rovaniemelle
Kysy lisää!

LISÄTIETOJA OPISKELUSTA

Opinto-ohjaaja Susanna Kantola, Rovaniemi
puh. 040 568 7381, susanna.kantolasähköposti harmaa.jpg

LISÄTIETOJA HAKEMISESTA

Hakijapalvelut
Puh. 0400 830 036 tai 040 511 8659, hakijapalvelutsähköposti harmaa.jpg