kuva
Etusivu / Lapin ammattikorkeakoulu - Lapin AMK / Hakijalle / AMK-tutkinnot

Diplomien haku

Personal Fitness Coach

Terveysliikunta ja siihen liittyvä henkilökohtainen ohjaus ja neuvonta ovat merkittävässä asemassa liikunta-alan työmarkkinoilla. Rovaniemen ammattikorkeakoulun (nykyinen Lapin ammattikorkeakoulu) liikunnan ja vapaa-ajan koulutusohjelmassa asia ennakoitiin tarjoamalla vuosien 2004-2007 opetussuunnitelmissa valinnaisena suuntautumisvaihtoehtona Fitness-opintoja. Vuodesta 2008 opinnot on sijoitettu pakollisiin ammattiopintoihin. Opinnot ylittävät laajuudeltaan moninkertaisesti markkinoilla tarjottavien ”personal trainer”-kurssien laajuudet.


Lapin ammattikorkeakoulun liikunnan ja vapaa-ajan koulutusohjelma järjestää jälleen ”Personal Fitness Coach” –todistuksen hakukierroksen ja jakotilaisuuden. Diplomi voidaan myöntää Lapin ammattikorkeakoulun liikunnan ja vapaa-ajan koulutusohjelmassa vuonna 2004 tai myöhemmin opintonsa aloittaneille Fitness-suuntautumisvaihtoehdon suorittaneille liikunnanohjaajille. Tutkinnon lisäksi vaatimuksena on vähintään yhden vuoden työkokemus terveysliikunnan parissa.


Diplomien haku ja jakotilaisuus tullaan järjestämään vuosittain. Hakukierros on alkanut 13.9.2016 ja päättyy 31.10.2016. Hakemukset osoitetaan: Lapin ammattikorkeakoulu, Liikunta ja vapaa-aika, yliopettaja Heikki Hannola, Hiihtomajantie 2, 96400 Rovaniemi.

Lisätietoja: Heikki Hannola puh. 040 545 4711. Hakemuksesta myönnettyjen diplomien jakotilaisuus pidetään syksyllä 2016 myöhemmin ilmoitettavana ajankohtana.


Diplomista peritään hallinnointi- ja käsittelymaksuna 30 €, joka maksetaan diplomin hyväksynnän jälkeen.

European Coaching Diploma

Lapin ammattikorkeakoulun liikunnan ja vapaa-ajan koulutus järjestää ”European Coaching Diploma” –todistuksen hakukierroksen ja jakotilaisuuden. Diplomi voidaan myöntää Rovaniemen ammattikorkeakoulun/Lapin ammattikorkeakoulun liikunnan ja vapaa-ajan koulutuksessa vuonna 2000 tai myöhemmin opintonsa aloittaneille urheiluvalmennuksen suuntautumisvaihtoehdon suorittaneille liikunnanohjaajille. Tutkinnon lisäksi vaatimuksena on vähintään kahden vuoden valmentajatyö kansallisella tai kansainvälisellä tasolla.


Diplomien haku ja jakotilaisuus järjestetään vuosittain. Tämän vuoden hakukierros alkoi 13.9.2016 ja päättyy 31.10.2016. Hakemukset osoitetaan: Lapin ammattikorkeakoulu, Liikunta ja vapaa-aika, yliopettaja Heikki Hannola, Hiihtomajantie 2, 96400 Rovaniemi.


Lisätietoja: Heikki Hannola puh. 040 545 4711. Hakemuksesta myönnettyjen diplomien jakotilaisuus pidetään syksyllä 2016 myöhemmin ilmoitettavana ajankohtana.


Diplomista peritään hallinnointi- ja käsittelymaksuna 30 €, joka maksetaan diplomin hyväksynnän jälkeen.

Tiedostot