kuva
Etusivu / Lapin ammattikorkeakoulu - Lapin AMK / Hakijalle / AMK-tutkinnot

Urakehitystä kotipaikkakunnalla

 

Lapin AMK on käynnistänyt elokuussa 2015 pilottikoulutuksen, jossa on mahdollista suorittaa sairaanhoitajan tutkinto Rovaniemen kampuksen ulkopuolella.

Koulutus toteutetaan osana Sairaanhoitajaksi kampusalueen ulkopuolella -hanketta. Tavoitteena on, että mahdollisimman moni sairaanhoitajaksi opiskellut voisi jäädä kotikuntaansa töihin.

Koulutukseen järjestettiin erillinen haku toukokuussa 2015 ja siihen saattoivat hakea perus- tai lähihoitajan tai vastaavan tutkinnon suorittaneet.

Haastattelut järjestettiin kesäkuun alkupäivinä Ivalossa, Sodankylässä, Kemijärvellä ja Kittilässä.

 

Miten tämä on mahdollista toteuttaa?

Lue lisää blogikirjoituksesta "Sairaanhoitajaksi Lapin malliin".

 

Toimintamallissa mukana

Toimintamalli Sairaanhoitajaksi kampusalueen ulkopuolella.JPG

 

Lisätietoja

Sirpa Kaukiainen, sirpa.kaukiainensähköposti.jpg
Lehtori, projektipäällikkö
0400 526 897

 

Sairaanhoitajan työ

Hoitotyössä on kyse väestön terveyden edistämisestä ja sen ylläpitämisestä sekä sairauksien ehkäisemisestä ja hoitamisesta.

Sairaanhoitaja hoitaa, auttaa, tukee ja kuntouttaa eri-ikäisiä ihmisiä muuttuvissa elämäntilanteissa. Sairaanhoitaja työskentelee osana moniammatillista työyhteisöä, jossa suunnitellaan ja toteutetaan hoitoalan muiden asiantuntijoiden sekä potilaan ja hänen läheistensä kanssa.

Työssä tarvitaan ihmissuhde- ja vuorovaikutustaitoja, päätöksentekokykyä ja hoitotaitoja. Potilasturvallisuuden takaaminen edellyttää vastuullisuutta, huolellisuutta ja tarkkuutta.

SairaanhoitajaJesseTamski.jpg

 

 

VipuvoimaaEU_2014_2020_rgb.jpg

 

 

 

EU_ESR_FI_vertical_20mm_rgb.png