Etusivu / Lapin ammattikorkeakoulu - Lapin AMK / Hakijalle / AMK-tutkinnot

PUU- JA PUURAKENNUStuoteALAN  muuntokoulutus, INSINÖÖRI (AMK)

p5.jpg

Muuntokoulutuksella varmistat monipuoliset valmiudet työskennellä puu- ja puurakennustuotealan eri työtehtävissä. 

Koulutus toteutetaan yhteistyössä puualan yritysten kanssa, mm. aiheisiin liittyvät harjoittelut ja opinnäytetyöt tehdään alan yrityksissä. Koulutuksella vastataan muuttuviin puu- ja puurakennustuotealan yritysten koulutus- ja osaamistarpeisiin.  
Koulutuksessa perehdytään mm. kalusteteollisuuden, saha- ja rakennuspuusepänteollisuuden, tuotannon ja prosessien suunnittelun, puurakentamisen, rakentamistalouden, talonrakentamisen, puuteollisuuden tuotantoprosessien ja laadun kehittämisen aloihin opiskelijan valintojen mukaan.
Tutkinto
Koulutus on tarkoitettu niille, joilla on insinööri-, insinööri (AMK) tai DI-tutkinto sekä henkilöille, joilla on suoritettuna vähintään 120 opintopistettä tekniikan alan opintoja ammattikorkeakoulussa. Koulutus johtaa insinöörin AMK-tutkintoon rakennus- ja yhdyskuntatekniikassa ja on maksuton.  
Opiskelutapa

Muuntokoulutus toteutetaan monimuotokoulutuksena ja siinä hyödynnetään aktiivisesti verkko-opiskelun mahdollisuuksia. Tämä mahdollistaa joustavan opiskelun työn ohessa sekä asuinpaikasta riippumatta. Koulutus toteutetaan pääosin etäopetuksena, mutta opintojaksoihin saattaa sisältyä lähipäiviä. Koulutuksen laajuus on 60 - 120 opintopistettä ja koulutus kestää 1-2 vuotta opiskelijan aikaisemmista opinnoista ja työhistoriasta riippuen.
Miten haen koulutukseen?

Lapin AMKin oma haku: Haku on päättynyt.

Haku tehdään Opetushallituksen ylläpitämässä portaalissa www.opintopolku.fi.

Lisätietoja löydät Opintopolusta koulutuksen omalta sivulta.

- hakulomakkeen, jolla haetaan koulutukseen
- tarkemmat tiedot koulutuksesta
- valintaperusteet

 

LISÄTIETOJA OPISKELUSTA

Jyrki Huhtaniska
Puh. 040 546 8856
jyrki.huhtaniskaLapin AMK sähköposti harmaa

Verkkopalvelumme käyttää evästeitä, lue lisää. Jatkamalla sivuston selailua hyväksyt evästeiden käytön. [Hyväksyn ehdot]
OK