Etusivu / Lapin ammattikorkeakoulu - Lapin AMK / Hakijalle / AMK-tutkinnot

Insinööri (AMK), PUU- JA PUURAKENNUStuoteALAN  muuntokoulutus

p5.jpg

Koulutus antaa monipuoliset valmiudet työskennellä puu- ja puurakennustuotealan eri työtehtävissä. Koulutuksessa perehdytään mm. kalusteteollisuuden, saha- ja rakennuspuusepänteollisuuden, tuotannon ja prosessien suunnittelun, puurakentamisen, rakentamistalouden, talonrakentamisen, puuteollisuuden tuotantoprosessien ja laadun kehittämisen aloihin opiskelijan valintojen mukaan.

Koulutus toteutetaan yhteistyössä puualan yritysten kanssa, mm. aiheisiin liittyvät harjoittelut ja opinnäytetyöt tehdään alan yrityksissä. Koulutuksella pyritään vastaamaan puu- ja puurakennustuotealan yritysten koulutus- ja osaamistarpeisiin. Koulutuksella on myös integraatio ammattikorkeakoulujen tutkimus- ja kehitystoimintaan.

Koulutuksesta valmistuvat insinöörit voivat työskennellä asiantuntija-, johtamis-, projektivienti-, tuotanto- ja suunnittelutehtävissä yksityisellä ja julkisella sektorilla.

Koulutuksen kohderyhmänä ovat henkilöt, joilla on insinööri-, insinööri (AMK) tai DI-tutkinto sekä henkilöt, joilla on suoritettuna vähintään 120 opintopistettä tekniikan alan opintoja ammattikorkeakoulussa.

Muuntokoulutus toteutetaan monimuotokoulutuksena ja siinä hyödynnetään aktiivisesti verkko-opiskelun mahdollisuuksia. Tämä mahdollistaa joustavan opiskelun työn ohessa sekä asuinpaikasta riippumatta. Koulutus toteutetaan pääosin etäopetuksena, mutta opintojaksoihin saattaa sisältyä lähipäiviä. Hakuaika koulutukseen on huhtikuussa ja koulutus on tarkoitus käynnistää elokuun lopulla 2019. Koulutuksen laajuus on 60 - 120 opintopistettä ja koulutus kestää 1-2 vuotta opiskelijan aikaisemmista opinnoista ja työhistoriasta riippuen.

Koulutus toteutetaan kolmen ammattikorkeakoulun yhteistyönä Centria AMKin, Lahden AMKin ja Lapin AMKin kesken. Mukana olevilla Lapin, Hämeen, Pohjamaan, Keski-Pohjanmaan ja Pohjois-Pohjanmaan alueilla on tavoitteena kouluttaa yhteensä noin 60 insinööriä puurakentamisen ja puutuoteteollisuuden osaamistarpeisiin. Muuntokoulutukseen otetaan kuhunkin mukana olevaan ammattikorkeakouluun 20 opiskelijaa.
Miten haen koulutukseen?

Lapin AMKin oma haku: Haku on päättynyt.

Haku tehdään Opetushallituksen ylläpitämässä portaalissa www.opintopolku.fi.

Lisätietoja löydät Opintopolusta koulutuksen omalta sivulta.

- hakulomakkeen, jolla haetaan koulutukseen
- tarkemmat tiedot koulutuksesta
- valintaperusteet

Tutkintotodistuskopiot liitteineen tulee liittää hakemukselle.

LISÄTIETOJA OPISKELUSTA

Jyrki Huhtaniska
Puh. 040 546 8856
jyrki.huhtaniskaLapin AMK sähköposti harmaa

 • Tutkinto
  Insinööri (AMK)
 • Opiskelutapa
  Monimuoto-opinnot
 • Laajuus
  60-120 op
 • Opiskelupaikkakunta
  Rovaniemi
Verkkopalvelumme käyttää evästeitä, lue lisää. Jatkamalla sivuston selailua hyväksyt evästeiden käytön. [Hyväksyn ehdot]
OK