kuva
Etusivu / Lapin ammattikorkeakoulu - Lapin AMK / Hakijalle / AMK-tutkinnot

oppimisympäristönä elämä

Meillä opiskelu on käytännönläheistä ja työelämälähtöistä, koska oikea työelämä ja elinkeinot ovat läsnä oppimisessa.

Opiskelussa nivoutuvat yhteen teoria-, käytäntö- ja kokemustieto. Omissa oppimisympäristöissämme tutkimus, teoria ja käytännön tekeminen kohtaavat innostavalla tavalla. Meillä opiskelet käytännönläheisen AMK-tutkinnon suomeksi tai englanniksi. AMK-tutkintojen laajuus on 210–240 opintopistettä ja opinnot kestävät 3,5 - 4 vuotta. 

 

Tutkinto-opiskelijaksi yhteishaussa
Voit hakea tutkinto-opiskelijaksi kevään tai syksyn yhteishaussa. Tutustu alla AMK-tutkintoihimme. Kunkin tutkinnon omalta koulutuskortilta löydät tarkemmat tiedot opintojen sisällöstä ja toteutustavasta sekä opiskelijoidemme antamia lukuvuosipalautteita. Alta löydät myös yhteishaun tärkeitä päivämääriä ja tietoa valintakokeesta.
Aikataulu ja opiskelijavalinnat

Yhteishakujen ajankohdat 2021

Yhteishaku englanninkielisiin AMK-koulutuksiin päättynyt 20.1.2021. 

Yhteishaku suomenkielisiin AMK- ja YAMK-koulutuksiin päättynyt 31.3.2021.

Kesän lisähaku 2. - 11.8.2021

Syksyn yhteishaku 1. - 15.9.2021.

 

Valintatavat yhteishaussa

1.) Todistusvalinta

2.) AMK-valintakoe

  

 

Tutkinto-opiskelijaksi erillishaussa

Yhteishaun lisäksi voit hakeutua tutkinto-opiskelijaksi Lapin AMKin omissa erillishauissa. Erillishakuja ovat mm. avoimen väylä -haku ja siirtohakuTutustu erillishakuun

Tekniikan ja teollisuuden muuntokoulutuksiin haetaan myös erillishaussa. Insinööreille suunnatut muuntokoulutuksemme ovat:

Insinööri (AMK), älykäs automaatio muuntokoulutus, Kemi 

Insinööri (AMK), kaivosalan muuntokoulutus, Kemi

Insinööri (AMK), kunnossapidon muuntokoulutus, Kemi 

Insinööri (AMK), puu- ja puurakennustuoteala, muuntokoulutus, Rovaniemi

Muuntokoulutukset käynnistyvät seuraavan kerran myöhemmin ilmoitettavana ajankohtana. 

 

Muita

Terveydenhoitaja (AMK), POLKUOPINNOT

 Terveydenhoitaja (AMK), Avoimessa AMKissa tammikuussa 2022 terveydenhoitajatyön opinnot 60 op sairaanhoitaja (AMK) ja/tai kätilö (AMK) tutkinnon suorittaneille, Kemi. Ilmoittautuminen 03.03. - 30.11.2021. Mikäli yllä oleva linkki ei avaudu, päivittämällä selaimen (F5) pääset sivustolle.  

Valitse oma tapasi opiskella!

Päiväopinnoissa opiskelet yhdessä muiden opiskelijoiden kanssa pääasiassa kampuksella nykyaikaisissa ja monipuolisissa oppimisympäristöissämme.

Monimuoto-opinnoissa opiskelet joustavammin verkossa, jolloin suoritat opintojaksoja itsenäisesti tai ohjatusti erilaisissa verkkoympäristöissämme. Virtuaalikampuksella hyödynnetään laajasti verkko- ja etäopiskelun nykyaikaisimpia mahdollisuuksia. Kampuksella tapahtuvan opetuksen määrä vaihtelee koulutuksittain. Opintojesi paikka ja aika ovat enemmän itsesi päätettävissä, jolloin itsenäisen työskentelyn sekä ajankäytön hallinta ovat keskeisessä roolissa opiskellessasi oman elämäsi tahtiin.

Verkko-opinnoissa suoritat opinnot muutamaa kampuspäivää lukuun ottamatta täysin verkossa. Teet paljon itsenäistä työtä, mutta tukenasi ovat opettajat sekä muiden verkko-opintoja suorittavien verkosto.

Opintojen ohjaus- ja neuvontatyö ovat käytössäsi koko opiskelusi ajan.

AVOIN AMK

Voit opiskella haussa olevien AMK-tutkintojen ensimmäisen vuoden opinnot myös Avoimessa AMKissa.

Avoin AMK -polku- ja väyläopinnot
Opiskele ja urheile huipulle!

Lapin AMKissa on mahdollisuus yhdistää korkeakouluopiskelu ja tavoitteellinen urheiluvalmentautuminen akatemiaurheilijana Lapin urheiluakatemiassa.