Etusivu / Lapin ammattikorkeakoulu - Lapin AMK / Hakijalle / AMK-tutkinnot

Monta tapaa opiskella AMK-tutkinto

Meillä opiskelet käytännönläheisen AMK-tutkinnon suomeksi tai englanniksi. AMK-tutkintojen laajuus on 210–240 opintopistettä ja opinnot kestävät 3,5 - 4 vuotta.  

Voit itse valita opiskelutavan joustavasti, sillä AMK-tutkinnon voit suorittaa joko päivä-, monimuoto- tai verkko-opintoina.

Päiväopinnot soveltuvat, jos haluat opiskella päätoimisesti. Opiskelu tapahtuu pääasiassa kampuksella nykyaikaisia ja monipuolisia oppimisympäristöjä, opetusta ja opiskelun tukipalveluita hyödyntäen. 

Monimuoto-opinnot sopivat, mikäli haluat opiskella joustavasti työn ohessa asuinpaikasta riippumatta: opetus, ohjaus ja opiskelu tapahtuvat pääosin verkkoympäristöissämme. Lähiopetuksen määrä paikan päällä vaihtelee koulutuksesta riippuen. Monimuoto-opinnoissa itsenäisen työskentelyn sekä ajankäytön hallinta ovat keskeisessä roolissa opiskellessasi oman elämäsi tahtiin.  Monimuoto-opinnot voivat sisältää myös päiväopintoja. Monimuotokoulutusten virtuaalikampuksella hyödynnetään laajasti verkko- ja etäopiskelun nykyaikaisimpia mahdollisuuksia. Tietokone ja internet-yhteys ovat välttämättömät.

Verkko-opinnot voit suorittaa muutamaa päivää lukuun ottamatta täysin verkossa.

Haku 

HUOM! Yhteishaku englanninkielisiin AMK-koulutuksiin  8.1. – 22.1. 2020. Osoitteessa www.studyinfo.fi 

Yhteishaku suomenkielisiin AMK- ja YAMK-koulutuksiin 18.3. – 1.4.2020. Osoitteessa www.opintopolku.fi

Syksyn yhteishaku 2.9. – 16.9.2020. Osoitteessa www.opintopolku.fi

 

Valintatavat 

1.) Todistusvalinta

2.) AMK-valintakoe

Verkkopalvelumme käyttää evästeitä, lue lisää. Jatkamalla sivuston selailua hyväksyt evästeiden käytön. [Hyväksyn ehdot]
OK