Etusivu / Lapin ammattikorkeakoulu - Lapin AMK / Hakijalle / AMK-tutkinnot

AMK-tutkinnot

Meillä opiskelet käytännönläheisen AMK-tutkinnon suomeksi tai englanniksi. AMK-tutkintojen laajuus on 210–240 opintopistettä ja opinnot kestävät 3,5 - 4 vuotta.  Osan tutkinnosta voi usein korvata aiemmin hankitulla osaamisella.

Monta tapaa opiskella

Voit itse valita opiskelutavan joustavasti, sillä AMK-tutkinnon voit suorittaa joko päivä-, monimuoto- tai verkko-opintoina.

Päiväopinnot soveltuvat, jos haluat opiskella päätoimisesti. Opiskelu tapahtuu pääasiassa kampuksella nykyaikaisia ja monipuolisia oppimisympäristöjä, opetusta ja opiskelun tukipalveluita hyödyntäen. 

Monimuoto-opinnot sopivat, mikäli haluat opiskella joustavasti työn ohessa asuinpaikasta riippumatta: opetus, ohjaus ja opiskelu tapahtuvat pääosin verkkoympäristöissämme. Lähiopetuksen määrä paikan päällä vaihtelee koulutuksesta riippuen. Monimuoto-opinnoissa itsenäisen työskentelyn sekä ajankäytön hallinta ovat keskeisessä roolissa opiskellessasi oman elämäsi tahtiin. Monimuotokoulutusten virtuaalikampuksella hyödynnetään laajasti verkko- ja etäopiskelun nykyaikaisimpia mahdollisuuksia. Tietokone ja internet-yhteys ovat välttämättömät.

Verkko-opinnot voit suorittaa muutamaa päivää lukuun ottamatta täysin verkossa.

Tutustu tarkemmin mitä AMK-tutkintoja voi opiskella päivä- ja monimuoto-opintoina 

Klikkaa alta sinua kiinnostava opiskelumuoto. Kunkin tutkinnon omalta koulutuskortilta löydät opiskelijoiden antamia lukuvuosipalautteita! 

Verkkopalvelumme käyttää evästeitä, lue lisää. Jatkamalla sivuston selailua hyväksyt evästeiden käytön. [Hyväksyn ehdot]
OK