Etusivu / Lapin ammattikorkeakoulu - Lapin AMK / Hakijalle / AMK-tutkinnot

AMK-tutkinnot

- Monta tapaa opiskella

Meillä opiskelet käytännönläheisen AMK-tutkinnon suomeksi tai englanniksi. AMK-tutkintojen laajuus on 210–240 opintopistettä ja opinnot kestävät 3,5-4 vuotta.  Osan tutkinnosta voi usein korvata aiemmin hankitulla osaamisella.

Voit itse valita opiskelutavan joustavasti, sillä AMK-tutkinnon voit suorittaa joko päivä- tai monimuoto-opintoina. Päiväopinnot sopivat sinulle, jos haluat opiskella päätoimisesti. Opiskelu tapahtuu pääasiassa kampuksen tiloissa nykyaikaisia ja monipuolisia oppimisympäristöjä, opetusta ja opiskelun tukipalveluita hyödyntäen.

Monimuoto-opinnot soveltuvat sinulle, mikäli haluat opiskella joustavasta esimerkiksi työn ohessa asuinpaikasta riippumatta. Lähiopetuksen määrä paikan päällä vaihtelee koulutuksesta riippuen. Monimuoto-opinnoissa itsenäisen työskentelyn sekä ajankäytön hallinta ovat keskeisessä roolissa. Monimuotokoulutusten virtuaalikampuksella hyödynnetään laajasti verkko- ja etäopiskelun nykyaikaisimpia mahdollisuuksia. Tietokone ja internet-yhteys ovat välttämättömät.

AMK-tutkintoon johtavat opinnot voi aloittaa joko:

  • syksyllä, jolloin yhteishaku järjestetään edellisenä keväänä tai
  • tammikuussa, jolloin yhteishaku järjestetään syyskuussa. (tammikuussa käynnistyy vain osa koulutuksista).

 

Voit itse valita opiskelutavan joustavasti, sillä AMK-tutkinnon voit suorittaa joko päivä- tai monimuoto-opintoina. 

Tutustu tarkemmin mitä AMK-tutkintoja voi opiskella päivä- ja monimuoto-opintoina 

Klikkaa alta sinua kiinnostava opiskelumuoto. Kunkin tutkinnon omalta koulutuskortilta löydät opiskelijoiden antamia lukuvuosipalautteita! 

Taitaja2019_RGB.jpg

 

Taitaja-kilpailun finaaliin osallistuneet opiskelijat voivat saada toiselta asteelta valmistuttuaan opiskeluoikeuden Lapin ammattikorkeakouluun ilman valintakoetta kilpailulajiaan vastaavalle alalle.

Hakijan tulee tehdä hakemus normaalisti opintopolussa ja opintopolun muut säännöt tulee ottaa huomioon. Opiskelupaikka myönnetään tämän jälkeen yhteishaun sääntöjen mukaan. Kilpailun kautta voi päästä Lapin AMKin päivä- ja monimuotototeutuksiin.

 

Verkkopalvelumme käyttää evästeitä, lue lisää. Jatkamalla sivuston selailua hyväksyt evästeiden käytön. [Hyväksyn ehdot]
OK