kuva
Etusivu / Lapin ammattikorkeakoulu - Lapin AMK / Esittely / Yhteystiedot

kulunvalvonta

Opiskelijamme voivat käyttää tilojemme opiskeluympäristöjä ja kirjastoja myös ovien ollessa lukittu/suljettu. Opiskelija hakee henkilökohtaista kulunvalvontatunnistetta/kulunvalvontakorttia Tuudon kautta (Henkilöt ja palvelut | Kulunvalvontatunniste Kemi-Tornio tai Kulunvalvontakortti Rovaniemi). Opiskelija sitoutuu noudattamaan annettuja käyttösääntöjä ja vastaa tunnisteen/kortin turvallisestä säilytyksestä. Tee hakemus lukuvuoden aikana, kesälomien vuoksi juhannuksesta heinäkuun loppuun hakemuksia ei käsitellä.

Kemi-Torniossa on käytössä kulunvalvontajärjestelmä STid Mobile ID eli älypuhelimeen ladattava mobiilisovellus. Kampuksen kulunvalvottuja tiloja ovat mm. Kemi-Torniossa Kosmoskirjaston, Minervan omatoimikirjaston ja opettajan myöntämät opiskeluympäristöt.  Myös henkilökunta voi hakea kulkuoikeuksia/pin-koodin vaihdon tällä samalla Tuudossa olevalla hakemuksella. Lisätietoja palveluneuvojalta infosta, käytä kulunvalvonta-asioissa s-postia: kampuspalvelut.kemitornio.stid@lapinamk.fi

Rovaniemellä käytetään kulunvalvontakorttia opettajan myöntämiin opiskeluympäristöihin kampuksen aukioloaikoina. Rovaniemellä kirjasto on Lapin Yliopiston tiloissa.

Lapin Yliopiston opiskelijoille myönnetään käyttöoikeus myös Kemin Kosmoskirjastoon ja Tornion Minervan omatoimikirjastoon.

 

Kemi-Tornio kulunvalvontatunnisteen käyttösäännöt ja -ohjeet
Rovaniemi kulunvalvontakortin käyttösäännöt ja ohjeet