kuva
Etusivu / Lapin ammattikorkeakoulu - Lapin AMK / Esittely / Strategia
Hyvinvointia edistävät kestävät ratkaisut

Welfare4all on toimintaympäristö, jossa tasa-arvoiset ja saavutettavat, kokonaisvaltaiset ennakoivat terveyttä ja hyvinvointia edistävät palvelut on turvattu eri ikäisille, asuinpaikasta riippumatta. Taustalla on vastuullisuusajattelu, missä kaikilla on mahdollisuus hyvään elämään Lapissa, terveyteen ja hyvinvointiin, teknologiaa ja dataa monipuolisesti hyödyntäen.

Vaikuttavat toimintamallit ja älykkäät ratkaisut asiakas- ja potilastyössä

Tuemme tarpeen mukaisten terveyttä ja hyvinvointia edistävien, toimivien ja vaikuttavien palveluiden synnyttämistä lappilaisille, mikä tukee kestävän toimintamallin ideologiaa. Palvelut, olivatpa ne etä- tai lähipalveluita, huomioivat erityisesti haavoittuvassa asemassa olevien tarpeet.

Toimintakykyä ja terveyttä edistävät uudet palvelut, teknologiat ja älykkäät ympäristöt

Olemme mukana kehittämässä ja edistämässä lappilaisten laaja-alaista toimintakykyä ja terveyttä erilaisilla omaehtoisilla, ennakoivilla ratkaisuilla, joiden avulla voidaan seurata ja ennakoida hyvinvoinnin tai terveyden muutoksia. Teknologia tukee eri ikäisten aktiivista elämää ja arkea. Tuetaan terveyttä ja hyvinvointia ympäristön mahdollisuudet huomioiden.

Strategista valintaa toteuttavat osaamisryhmät
Strategisen valinnan edistämät SDG tavoitteet

Tavoite 3 300x300.jpg

Tavoite 4 300x300.jpg

Tavoite 8 300x300.jpg

Tavoite 11 300x300.jpg