Etusivu / Lapin ammattikorkeakoulu - Lapin AMK / Esittely / Ajankohtaista

Lapin AMKin uutisia

8.4.2019 7:00

Hajallaan toimiva työtiimi ei viesti ilman yhteisöllisyyden tunnetta

YAMK-opinnäytetyö: Hajautetun tiimin yhteisöllisyys ja motivaatio käyttää teknologisia viestintävälineitä ovat vahvasti toisistaan riippuvaisia.

5.4.2019 9:00

Hakijamäärä Lapin AMKiin laski jonkin verran

Korkeakoulujen yhteishaun hakijamäärä laski koko maassa noin tuhannella. Hyvä talous- ja työllisyystilanne vähentää jonkin verran opiskeluintoa.

4.4.2019 14:00

SSAB, Lappia ja Lapin AMK solmivat kumppanuussopimuksen

SSAB Europe Oy, Koulutuskuntayhtymä Lappia ja Lapin ammattikorkeakoulu käynnistävät kumppanuuteen pohjaavan yhteistyön.

4.4.2019 6:00

Lappilaisia yrityksiä laitettiin digikuntoon

Järjestimme yrityksille Digikuntoon-aamiaistilaisuudet Torniossa ja Rovaniemellä. Aamiaisen lomassa haettiin keinoja tavoittaa asiakkaita verkossa. Digivalmennusta saa ammattikorkeakoululta myös jatkossa.

29.3.2019 14:00

Monikulttuurisuus jalostaa hoitotyötä, sen koulutusta, tutkimusta ja johtamista

Lähes 200 hoitoalan asiantuntijaa kokoontui ammattikorkeakoululle Kemiin Pohjois-Suomen Hoitotiedepäiville 28.-29.3.2019.

25.3.2019 12:00

Lapin AMK: Talouskasvun ei anneta kaatua osaajapulaan

Ammattikorkeakoulussa käynnistyy ensi syksynä ennätysmäärä lisä- ja jatkokoulutuksia insinööreille ja muille teollisuuden ja tuotannon asiantuntijoille.

18.3.2019 7:10

Pohjois-Suomen metsäkoulutusta vahvistetaan uusilla yhteistyötavoilla

Metsäalan koulutusta järjestää Pohjois-Suomessa Lapin AMKin lisäksi muun muassa kolme ammattiopistoa. Koulutusta halutaan viedä lähemmäksi työelämän käytäntöjä ja tarpeita. Tätä varten haetaan oppilaitosten ja yritysten välille uusia tapoja tehdä yhteistyötä.

18.3.2019 7:00

Unkarin suurlähettiläs vieraili Minervassa

Unkarin uusi suurlähettiläs dr. György Urkuti vieraili perjantaina Tornion kampuksella. Suurlähettilään mukana oli myös Oulun kunniakonsuli, Oulun yliopiston kudosteknologian professori György Kálmán Sándor.

7.3.2019 7:00

Ministeri Anne-Mari Virolainen: ”Kemi-Tornion toimintamalli tulee jatkossa laajentumaan myös muille alueille Suomessa.”

Ulkomaankauppa- ja kehitysministeri Anne-Mari Virolainen pitää osuvana Kemin juhlavuoden slogania ”The Arctic Biocapital”. Kierto- ja biotalous ovat olennainen osa tiistaina 150 vuotta täyttäneen kaupungin julkista kuvaa.

28.2.2019 9:00

LapIT Oy – haluamme olla lappilainen työllistäjä ja pitää Lapin elinvoimaisena

LapIT Oy tunnetaan Lapin AMKin pitkäaikaisena ja innovatiivisena yhteistyökumppanina. LapIT osallistui myös avokätisesti lahjoituksella Lapin AMKin varainkeruuseen ja heidän kauttaan opiskelijoillemme on tarjoutunut useita mahdollisuuksia harjoitteluihin ja opinnäytetöihin. LapIT:n on voinut tavata tieto- ja viestintätekniikan organisoimilla ”Yrityskahveilla” sekä Lapin AMKin rekrytointitapahtumissa. LapIT on mukana AMKin tietotekniikan neuvottelukunnassa ja toiminut puheenjohtajana neuvottelukunnan perustamisesta saakka. Tietotekniikan neuvottelukunnan roolina on toimia neuvoa antavana tahona opetussuunnitelmalinjauksissa ja tuoda mukaan elinkeinoelämän näkökulmaa, sekä toimia yleisesti verkostona TVT-alalla.

Edellinen 1 2 3 4 5 ... 13 14 15Seuraava
Verkkopalvelumme käyttää evästeitä, lue lisää. Jatkamalla sivuston selailua hyväksyt evästeiden käytön. [Hyväksyn ehdot]
OK