Etusivu / Lapin ammattikorkeakoulu - Lapin AMK / Esittely / Ajankohtaista

Lapin AMKin uutisia

1.12.2017 6:00

10 000 euron tuki Pohjois-Suomen luovan alan yrittäjille

Creative Momentum -hanke on myöntänyt noin 10 000 euroa tukea Pohjois-Suomen luovan alan yrittäjille. Tukea myönnettiin ammattimaiseen valokuvaukseen, jonka tarkoituksena oli tukea yrittäjien digitaalista markkinointia.

30.11.2017 12:00

Maksuttoman harrastustoiminnan malli

Uuden Matala kynnys -mallin avulla voidaan luoda lapsille ja nuorille maksuttomia harrastusmahdollisuuksia, ilman kustannuksia.

29.11.2017 6:00

Matkailun jakamistalous itsensä työllistämisen keinona tunnetaan vielä huonosti

Rovaniemeläisillä on kiinnostusta tarjota omaa osaamistaan ja resurssejaan jakamistaloustyyppisesti matkailun alalla. Miksi he eivät ole vielä ryhtyneet palveluntarjoajiksi johtuu ajan, rahan ja uskalluksen puutteesta.

21.11.2017 7:00

Verkostoituminen on pienen matkailuyrityksen elinvoimaisuuden elinehto

Hyvin toimivat verkostot helpottavat matkailuyrittäjän arkea ja säästävät aikaa ja rahaa. Menestyvät yritykset ja yhteistyö tuovat myös elinvoimaa ympäröiville alueilleen. Syrjäseuduilla yhteistyön ja verkostoitumisen merkitys korostuu entisestään.

17.11.2017 9:00

Ammattikorkeakoulu yhden katon alle Kemissä

Maakunnan sote-ratkaisut eivät vaikuta hoito- ja vanhustyön koulutukseen Kemissä.

14.11.2017 12:00

Onnellisesti syrjässä

Saija on 110 asukkaan kylä, josta on 40 kilometrin matka sekä Sallan että Savukosken kuntakeskuksiin. Kyläläiset haluavat itse määritellä tulevaisuutensa.

6.11.2017 14:00

Kunnon Mummolassa ei kompuroida

Eri puolilla Lappia jo neljän vuoden ajan järjestetty Kunnon Mummola rantautui ensimmäisen kerran Pohjois-Pohjanmaalle.

6.11.2017 9:05

Yritys ja opiskelijat yhdistivät voimansa Kelekkamessuilla

Rovaniemellä 4.-5.11. järjestetyt Kelekkamessut tehtiin yhteistyössä Lapin Messujen ja Lapin ammattikorkeakoulun restonomiopiskelijoiden kanssa.

6.11.2017 9:00

Lapista kestävien ruokajärjestelmien edelläkävijä

Lähellä tuotettu ruoka ei riitä takaamaan ruoan kestävyyttä. Tarvitaan harppaus lähiruoasta nykyistä kestävämpään ruokaan, jossa tuotantokin perustuu kestäviin ja kiertotalouden mukaisiin ratkaisuihin.

3.11.2017 13:00

Liikuntamatkailussa on hyödyntämätöntä taloudellista potentiaalia

Lappilaiset yritykset hakevat liikuntamatkailusta kasvua ja uusia liiketoimintamahdollisuuksia.

Edellinen 1 2 3 ... 18 19 20 21 22Seuraava
Verkkopalvelumme käyttää evästeitä, lue lisää evästeistä. Jatkamalla sivuston selailua hyväksyt evästeiden käytön. [Hyväksyn ehdot]
OK