kuva
Etusivu / Lapin ammattikorkeakoulu - Lapin AMK / Esittely / Ajankohtaista

Meissä on TYKÖVETOA - ja virtaa, taitoa ja tunnetta!

Teksti vastuullinen työnantaja.

Meillä välitetään oikeasti siitä, kuinka työkaverilla menee. Toisaalta kaikilla on tilaa olla ja hengittää tavallaan.

Se, että saa olla vähän hullu – että kannattaakin olla – tekee meistä ainutlaatuisia ja aika mainioita.

Olemme pohjoista tekoa. Olemme vapaita, kestäviä ja määrätietoisia. Teemme ja innostumme ja teemme lisää. Ja kyllä, olemme rohki ylpeitä työpaikastamme!

Ammattikorkeakoulun henkilöstön palkkaus ja työsuhteen ehdot määritellään Sivistystyönantajat SIVISTA ry:n työehtosopimuksissa.

Opettajien kelpoisuudesta on säädetty asetuksessa: Valtioneuvoston asetus ammattikorkeakouluista § 17.

Avoimet tehtävät Lapin AMKissa

 

 

Katso myös muut Lapin korkeakouluyhteisössä avoimena olevat tehtävät Lapin yliopiston sivuilta.

Ehkä myöhemmin?

Avoimissa työpaikoissa ei juuri nyt ole sinua innostavia tehtäviä avoinna? Voit jättää meille myös avoimen hakemuksen liittymällä Talent Communityymme.

 

Maybe later?

If there were no vacancies that interested you, you can also leave us an open application by joining our Talent Community.


Palkan päälle kaikkea tätä!
Lääkäri kirjoittaa

Kattava työterveyshuolto

Emme ole mitään ilman hyvinvoivaa henkilöstöämme. Terveystalo Oy tuottaa meille laajat ja laadukkaat työterveyspalvelut.

"Työterveyshoidon palvelut ovat olleet erinomaiset!" (Henkilöstötutkimus 2020, avoimet vastaukset)

Me-henkeä

Yhteen hiileen puhaltaminen ja toisten auttaminen näkyvät ja tuntuvat tekemisessämme. Ihmisiä on helppo lähestyä, ja jokainen voi tuntea tulevansa kuulluksi ja nähdyksi.

"Missään en ole kokenut samanlaista yhteen hiileen puhaltamisen henkeä." (Henkilöstötutkimus 2020, avoimet vastaukset)

Luottoluokitus AAA

Vakaan organisaation turvaa

Olemme menestyneet hyvin talouden tuloksellisuusmittareilla. Kiitos tästä kuuluu sekä hyvälle taloudenpidolle että henkilöstölle, joka reagoi nopeasti ja taitavasti muutoksiin rahoitusinstrumenteissa. 

"Lapin AMK on hyvä työnantaja, jonka merkitys etenkin kevään -20 koronakriisin aikana korostui." (Henkilöstötutkimus 2020, avoimet vastaukset)

 

Viihtyisät ja nykyaikaiset työtilat ja -välineet

Satsaamme sujuvaan työntekoon ja hyvinvointia tukevaan viihtyisyyteen. Työssä käytettävät laitteet ja ohjelmistot ovat uusimpia saatavilla olevia, ja yksilölliset tarpeet voidaan aina huomioida. Kampusrakennustemme yhteiset tilat on sisustettu kauniisti ja ne ovatkin parhaita paikkoja kohdata toisia.

"Fasiliteetit on kunnossa. Työpiste sähköpöytineen, näyttöineen, laitteineen ja luureineen toimii ja IT-palveluista saa aina apua. Ylipäänsä tukipalvelut toimivat." (Henkilöstötutkimus 2020, avoimet vastaukset)

Nainen juttelee tietokoneen välityksellä takan edessä ja villasukat jalassaan.

Etätyömahdollisuus

Elämme kuten opetamme. Olemme etäisyyksien hallinnan mestareita.

"Etätyöskentelyyn on tosi hyvät mahdollisuudet. Esimiehen kanssa tunnen voivani keskustella asioista." (henkilöstökysely 2020, avoimet vastaukset)

Joustava liukuva työaika

Liukuva työaika antaa paremmat mahdollisuudet suunnitella ajan käyttöä työn ja vapaa-ajan välillä. Lomien ajankohdastakin voit sopia varsin vapaasti esimiehesi kanssa.

"Vapaus suunnitella omaa aikataulua. Mahdollisuus osallistua sekä hankkeisiin että opetukseen." (Henkilöstötutkimus 2020, avoimet vastaukset)

Uutta oppia koko työuran ajan

Korkeakoulutus on meille tärkeintä, ihana missiomme. Tuemme totta kai myös omia työntekijöitämme jatko-opinnoissa ja muussa itsensä kehittämisessä.

Työnantajan tarjoamien koulutusten lisäksi tuemme omaehtoista opiskelua palkallisina opiskelupäivinä.

"Ilmapiiri kannustaa kokeilemaan. Työntekijöiden koulutusta tuetaan ja kannustetaankin siihen. Jatkuva kehittyminen on tärkeää ja se on AMK:lla ollut aina huomiossa." (Henkilöstötutkimus 2020, avoimet vastaukset)

Älypuhelimen ruudussa Smartum-sovellus

Liikunta-, kulttuuri- ja hyvinvointiedut

Tarjoamme työntekijöillemme 210 euron omavastuuttoman Smartum liikunta- ja kulttuuriedun ja/tai hierontaedun. (Vuoden 2021 tieto)

Lisäksi kampusrakennuksillamme Kemissä ja Rovaniemellä on hyvin varustellut kuntosalit, jotka ovat maksuttomasti henkilökunnan ja opiskelijoiden käytettävissä.

"Henkilökunnan hyvinvointiin on panostettu ja ennakoivan työterveyden näkyvyyttä lisätty." (Henkilöstötutkimus 2020, avoimet vastaukset)

Maukkaat ja edulliset lounaat henkilöstöravintolassa

Henkilöstöravintolat palvelevat päivittäin ja jopa viikonloppuisin kaikilla kampuksillamme. Lounaan hinta on kiinteä ja ravintolapalveluiden tuottajat saavat säännönmukaisesti kiitollista palautetta. 

Koska olemme Lapissa, ovat myös kaupunkien ruokaravintolat erittäin korkeatasoisia, mutta silti kohtuuhintaisia. Kannattaa kokeilla niitäkin välillä.

"Lounaat on hyvätasoisia ja hinnoiltaan kilpailukykyisiä." (Henkilöstötutkimus 2020, avoimet vastaukset)

Enemmän vastinetta palkallesi

Lapissa on monia tapoja asua ja elää, kaikki ovat yhtä hyviä. Asuminen on myös edullista.

Jos kaupunkimainen asuinympäristö on mieleen, valitse jokin kampuskaupungeistamme. Jos haluat Lapin luontoa sekä etu-, taka- ja sivupihaksesi, riittää, kun valitset asuinpaikkasi parinkymmenen kilometrin päästä kaupunkikeskustasta.

Etätyömahdollisuuden ansiosta moni meillä tekee monipaikkaista työtä.

Lue, millaista Lappiin muuttaminen on ja mitä siitä on eri ihmisille seurannut.

Mitä tarkoittaa olla Pohjoista tekoa?

 

 

Ota yhteyttä!

LUC henkilöstöpalvelut

Lapin ammattikorkeakoulu
Jokiväylä 11 C (4. krs)
96300 Rovaniemi

henkilostopalvelut.amk(a)luc.fi