Etusivu / Lapin ammattikorkeakoulu - Lapin AMK / Esittely / Ajankohtaista

Luottamus, ennakkoluulottomuus, yhteisöllisyys

Lapin ammattikorkeakoulu on työyhteisö, jossa kaikilla työntekijöillä on yhtäläiset mahdollisuudet onnistua ja kehittyä omassa työssään. Hyvä työilmapiiri syntyy  avoimella vuorovaikutuksella, joka rohkaisee yksikkörajat ylittävään yhteistyöhön ja tiedonvaihtoon, ja keskustelevalla ja systemaattisesti palautetta kuuntelevalla ja huomioivalla johtamisella.

Ammattikorkeakoulun henkilöstön palkkaus ja työsuhteen ehdot määräytyvät Avaintyönantajat AVAINTA ry:n työehtosopimuksista AVAINOTES ja AVAINTES.

Jokaisen työntekijän henkilökohtainen peruspalkka määräytyy kokonaisarvioinnin pohjalta, jossa arvioinnissa huomioidaan työntekijän tehtävät, ammattitaito ja työsuoritus.

Palkitseminen on osa ammattikorkeakoulun johtamisjärjestelmää, jonka tavoitteena on kannustaa yksiköitä ja yksilöitä hyviin suorituksiin ja motivoida henkilöstöä pitkäjänteiseen työhön ammattikorkeakoulun tavoitteiden saavuttamiseksi.

Opettajan kelpoisuudesta ja tehtävistä kokonaisuudessaan: Valtioneuvoston asetus ammattikorkeakouluista 15.5.2003/352 (4.7.2013/546) 6. luku.

Yhteydenotot

Henkilöstöpalvelut
Lapin ammattikorkeakoulu
Jokiväylä 11 C (4. krs)
96300 Rovaniemi

Avoimet hakemukset voi lähettää

hr-palvelutsähköposti.jpg

 

Verkkopalvelumme käyttää evästeitä, lue lisää. Jatkamalla sivuston selailua hyväksyt evästeiden käytön. [Hyväksyn ehdot]
OK