kuva
Etusivu / Lapin ammattikorkeakoulu - Lapin AMK / Esittely / Ajankohtaista / Lisätietoa alueesta ja majoituksesta

Lisätietoja

Lisätietoa Levin alueesta saat täältä www.levi.fi

TERVETULOA LEVILLE!

Treffit ja työpajat 30.8.2017

Opinnäytetöiden klinikka
kokoontuu tilassa: kevät/kesä/syksy
Teetkö tai suunnitteletko tekeväsi Green Care-aiheista opinnäytetyötä? Tai oletko kenties Green Care –toimija, jolla on mielessä sopiva aihe opinnäytetyöhön?  Tapahtuman yhteydessä järjestämme erityiseti Green Care -opiskelijoita ja -toimijoita vapamuotoisesti yhteen tuovat ”senssit”. Opiskelijat ovat tervetulleita tilaisuuteen kertomaan omasta käynnissä tai suunnitteilla olevasta opinnäytetyöstä sekä saamaan palautetta ja verkottumaan vertaisiin. Toimijat voivat kertoa tiedontarpeista, joihin yhteistyö oppilaitosten kanssa saattaisi tarjota apua.

Työryhmästä kiinnostuneita pyydetään valmistamaan aiheestaan tai kysymyksistään 5-10 minuutin puheenvuoro (esim. ppt-esitys), joka lähetetään pe 18.8 2017 mennessä sähköpostitse osoitteella anja.yli-viikari@luke.fi. Työryhmän työskentely valmistellaan esitysten pohjalta. Klinikan toteutuksessa ovat mukana Anja Yli-Viikari, Luonnonvarakeskus, Päivi Pylkkänen, Ruralia-instituutti ja Martta Ylilauri, Vaasan yliopisto.

Kuntouttavan kalastus- ja erätoiminnan teemaryhmä
kokoontuu tilassa: ruska
Sininauhaliiton Vihreä veräjä verkostoi kuntouttavan kalastus- ja erätoiminnan kehittämisestä kiinnostuneita tahoja. Tervetuloa vaihtamaan ajatuksia tämän Green Care- toimintamuodon kehittämisen tarpeista ja mahdollisuuksista ja tapaamaan muita toimijoita. Teemaryhmän kokoontumista organisoi Tuomo Salovuori Sininauhaliitosta.

Kuntouttavan maatilatoiminnan teemaryhmä
kokoontuu tilassa: talvi

Teemaryhmä kokoontuu Satu Kumpulaisen (Isokummun lammastila) johdolla. Keskusteluun ovat tervetulleita mukaan kaikki maatilatoiminnan kehittämisestä kiinnostuneet toimijat.

Luontoavusteisuus- Facebook teemaryhmä
kokoontuu tilassa: kevät/kesä/syksy
Luontoavusteisuudesta kiinnostuneita (mm. ekopsykologisten menetelmien sekä luontoympäristön/luonnon elementtien terapeuttiseen käyttöön liittyen) kootaan yhteen Facebook -teemaryhmään. Teemaryhmän kokoontumisessa vaihdetaan yhteystietoja, verkostoidutaan sekä pohditaan ja ideoidaan teemaryhmän tarkoitusta, toimintaperiaatteita ja aiherajauksia. Teemaryhmän kokoontumista organisoi Teemu Peuraniemi Vihreähyvinvointi Oy:stä

Green Care -koulutushankkeen toimijoiden kokous
kokoontuu tilassa: kevät/kesä/syksy
Green Care koulutusmalli korkea-asteelle-hanke järjestää kokouksen seminaarin yhteydessä. Kokouskutsut laitetaan jäsenille sähköpostitse. Kokousta organisoi Sanna Vinblad Lapin ammattikorkeakoulusta.

 

Järjestätkö Levi Goes Green -tapahtuman yhteydessä kokouksen, treffit tai työpajan? Ilmoita tilaisuudestasi sanna.vinbladharmaasähköposti.jpg

Seminaaritori 30.-31.8

Levi Goes Green -tapahtuma tarjoaa seminaaritorilla kohtaamis ja esittelypaikan yrittäjille, hanketoimijoille sekä seminaariväelle. Torilla on esillä niin matkailuun, viher- ja ympäristöalaan kuin Green Care -toimintaankin liittyvää tietoa, toimintaa ja tuotteita.

  • Seminaaritorin pöydän saat vuokrattua  100 € hintaan koko seminaarin ajaksi eli 30.-31.8.

-Torilla tavataan-

Muuta ohjelmaa

Biotalousviikon etkot  29.8. jolloin paikalle saapuvat myös lappilaiset kansanedustajat suoraan Arkadianmäeltä

Nyt puhutaan Lapin elintarvikealasta! 1.9.2017. Lapin elintarvikealan asiantuntijat ja osallistujat pääsevät keskustelemaan lappilaisen elintarvikealan kuulumisista.

Ruskamaraton juostaan Levillä 2.9.2017, joten juoksukengät kannattaa pakata mukaan.

Lisätietoja biotalousviikosta ja alueen ajankohtaisista tapahtumista

Majoitus

Ilmoittautumislomakkeen kautta voit varata majoituksen tarjoushintaan Hullu Porosta

Muita huonetyyppejä tai muuta muuta majoitusta voit kysyä levi(ät)levi.fi
tai katso majoitusta http://www.levi.fi/fi/tule-leville.html

Matkustus

Leville pääset lentäen, junalla ja bussilla tai omalla autolla, katso vinkkejä linkistä Näin saavut Leville

____________

Lisäksi yhteiskuljetuksia /-matkoja toteutetaan seuraavasti:

  • Kantri & Co. -hanke järjestää Leville opintomatkan yhteistyössä Luvoka -hankkeen kanssa (Luke ja Kamk). Matka on tarkoitettu Kainuulaisille Green Care toimijoille, yrittäjille ja yrittäjiksi aikoville, viranomaisille, opiskelijoille ja opettajille