Etusivu / Lapin ammattikorkeakoulu - Lapin AMK / Esittely / Ajankohtaista

Lapin mittauspäivät 16.3.2017

Jo neljättä kertaa järjestettävä Lapin mittauspäivät kutsuu jälleen kävijöitä tutustumaan maanmittausalan uusimpiin tuotteisiin ja palveluihin. Lapin mittauspäivät järjestetään torstaina 16.3.2017 Rovaniemellä Rantavitikan yksikössä osoitteessa Jokiväylä 11, 96300 Rovaniemi.

Päivän aikana yritykset pitävät esittelyitä, joissa on mahdollista muun muassa tutustua maanmittauksessa käytettäviin laitteisiin, osallistua erilaisiin tehtäviin tai tulla vain tutustumaan ja juttelemaan. Tapahtumassa kuullaan useiden alan asiantuntijoiden luentoja ajankohtaisista aiheista.

Lapin mittauspäivät on vuotuinen maanmittausalan ammattilaistapahtuma, joka kokoaa paikalle yrityksiä ja edustajia ympäri Suomen. Tapahtuma tarjoaa kohtaamispaikan opiskelijoille, yrityksille ja työelämän ammattilaisille maanmittauksen, metsätalouden ja maanrakennuksen aloilta.

Mittauspäivät tarjoaa yrityksille hyvän mahdollisuuden luoda kontakteja ja rakentaa imagoa ja lisätä tunnettuutta myös opiskelijoiden keskuudessa.

Opiskelijoille tapahtuma on ennen kaikkea erinomainen mahdollisuus verkostoitua ja tutustua alan yrityksiin.

Paikalla mm.
Geotrim
SITECH Finland
Leica Geosystems
Viacon
Symetri Finland
Maanmittauslaitos

 

Tapahtuma on maksuton eikä vaadi ilmoittautumista. Tervetuloa!

Lataa tapahtuman flyer.

LISÄTIETOJA TAPAHTUMASTA

Opiskelijaedustaja
Jenni Marjeta, messuemäntä
puh. 045 209 1516
etunimi.sukunimi@edu.lapinamk.fi

Lehtori
Sami Porsanger
puh. 040 594 8362
sami.porsangerharmaasähköposti.jpg

Lapinmaanmittauspaivat.jpg
Verkkopalvelumme käyttää evästeitä, lue lisää. Jatkamalla sivuston selailua hyväksyt evästeiden käytön. [Hyväksyn ehdot]
OK