kuva
Etusivu / Lapin ammattikorkeakoulu - Lapin AMK / Esittely / Ajankohtaista
19.10.2021 10:00

Opintosihteeri, Rovaniemi

Lapin yliopiston ja Lapin ammattikorkeakoulun muodostama Lapin korkeakoulukonserni (LUC) on kansallisesti ja kansainvälisesti johtava arktisen tutkimuksen ja osaamisen toimija ja edelläkävijä. Strategisia valintojamme ovat globaali arktinen vastuullisuus, kestävä matkailu sekä tulevaisuuden palvelut ja etäisyyksien hallinta. Korkeakouluyhteisössämme opiskelee noin 10 000 opiskelijaa ja työskentelee noin 1 100 työnteki-jää Kemissä, Rovaniemellä ja Torniossa.

7.10.2021 8:00

IT-suunnittelija, Rovaniemi

Lapin korkeakoulukonserni on kansallisesti ja kansainvälisesti johtava arktisen tutkimuksen ja osaamisen toimija ja edelläkävijä. Strategisia valintojamme ovat globaali arktinen vastuullisuus, kestävä matkailu sekä tu-levaisuuden palvelut ja etäisyyksien hallinta Lapin korkeakoulukonsernin muodostavissa Lapin yliopistossa ja Lapin ammattikorkeakoulussa opiskelee noin 10 000 opiskelijaa ja työskentelee noin 1 100 työntekijää Kemissä, Rovaniemellä ja Torniossa.

4.10.2021 9:00

Opintopsykologi, Rovaniemi

Lapin yliopisto on kansainvälinen tiede- ja taideyliopisto, joka muodostaa Lapin korkeakoulukonsernin yhdessä Lapin ammattikorkeakoulun kanssa. Lapin korkeakoulukonsernissa opiskelee 10 000 opiskelijaa ja työskentelee 1 100 työntekijää. Olemme kansallisesti ja kansainvälisesti johtava arktisen tutkimuksen ja osaamisen toimija ja edelläkävijä.