Etusivu / Lapin ammattikorkeakoulu - Lapin AMK / Esittely / Ajankohtaista

Avoimet tarjouspyynnöt


Lapin AMKin tarjouspyynnöt julkaistaan Lapin AMKin kotisivujen lisäksi myös Hilma-palvelussa kynnysarvojen (kansallinen / EU) ylittyessä. Huomioithan tarjousta jättäessäsi, että liitteenä ovat kaikki tarjouspyynnössä vaaditut dokumentit ja tarjous on toimitettu määräaikaan mennessä. Määräajan jälkeen tulleita tarjouksia ei avata.

Tarjouskuoressa tulee olla tarjouspyynnön mukaiset tunnistetiedot, sekä yhteystiedot tarjouksen jättäneestä yrityksestä. Päätökset toimitetaan sähköisesti (sähköpostilla) ja sitä varten yrityksen tulee ilmoittaa sähköpostiosoite mihin osoitteeseen päätös toimitetaan.

 

Tarjouspyyntö
Tunnus:  61.2018.TK1
Tarjouspyynnön kohde: Lapin AMK: Tietokatu 1:n muutostyöt
Hankintayksikkö: Kiinteistöpalvelut
Hankintamenettely: Avoin menettely
Tarjous jätettävä viimeistään:            
17.12.2018 klo 13:00

 

Urakkapyyntöasiakirjat on talletettu projektipankkiin (Sähköiset hankinta-asiakirjat). Projektipankkiin saa tunnukset oheisesta linkistä
https://www.webropolsurveys.com/S/436B383F758D927A.par


 

Kysymykset ja vastaukset tarjouspyyntöihin

Mahdolliset kyselyt tarjouspyyntöön ja hankintaan liittyen tulee toimittaa tarjouspyynnön mukaisessa aikataulussa hankintapalvelutsähköposti.jpg –sähköpostiosoitteeseen. Sähköpostin otsikon aihe tulee olla tarjouspyynnön mukainen viite.

Vastaukset julkaistaan tarjouspyynnön mukaisessa aikataulussa tällä sivulla. Tarjoajien omalla vastuulla on hyväksi käyttää kysymykset ja niihin annetut vastaukset tarjouksensa tekemisessä.

Kysymykset ja vastaukset
Tietojärjestelmäpalveluhankinta 53.2018.ASHA
Verkkopalvelumme käyttää evästeitä, lue lisää. Jatkamalla sivuston selailua hyväksyt evästeiden käytön. [Hyväksyn ehdot]
OK