kuva
Etusivu / Lapin ammattikorkeakoulu - Lapin AMK / Esittely / Ajankohtaista

Avoimet tarjouspyynnöt


Lapin AMKin tarjouspyynnöt julkaistaan Lapin AMKin kotisivujen lisäksi myös Hilma-palvelussa kynnysarvojen (kansallinen / EU) ylittyessä. Huomioithan tarjousta jättäessäsi, että liitteenä ovat kaikki tarjouspyynnössä vaaditut dokumentit ja tarjous on toimitettu määräaikaan mennessä. Määräajan jälkeen tulleita tarjouksia ei avata.

Tarjouskuoressa tulee olla tarjouspyynnön mukaiset tunnistetiedot, sekä yhteystiedot tarjouksen jättäneestä yrityksestä. Päätökset toimitetaan sähköisesti (sähköpostilla) ja sitä varten yrityksen tulee ilmoittaa sähköpostiosoite mihin osoitteeseen päätös toimitetaan.

 

Tällä hetkellä ei ole avoimia tarjouspyyntöjä

 

Kysymykset ja vastaukset tarjouspyyntöihin

Mahdolliset kyselyt tarjouspyyntöön ja hankintaan liittyen tulee toimittaa tarjouspyynnön mukaisessa aikataulussa hankintapalvelutsähköposti.jpg –sähköpostiosoitteeseen. Sähköpostin otsikon aihe tulee olla tarjouspyynnön mukainen viite.

Vastaukset julkaistaan tarjouspyynnön mukaisessa aikataulussa tällä sivulla. Tarjoajien omalla vastuulla on hyväksi käyttää kysymykset ja niihin annetut vastaukset tarjouksensa tekemisessä.

Kysymykset ja vastaukset
Ajoneuvojen vuokrauspalvelu 54.2018.CAR
Sovelluskehitys- ja konsultointipalvelu 6/06.01/2019
Tunnus   6/06.01/2019
Tarjouspyynnön kohde   Sovelluskehitys- ja konsultointipalvelu
Hankintayksikkö   Lapin yliopisto
Hankintamenettely   Avoin menettely
Tarjous jätettävä viimeistään   31.1.2019 klo 14.00

Lapin yliopisto_kansallinen kilpailutus_kysymysten vastaukset-v2 (002).pdf