Lapin AMKissa nyt
studentum_roadshow_23_logo-1600-x-847-px-2-200x150,q=75,e=png.jpg

Olemme mukana Studentumin roadshow -kiertueella!

Syyskuussa saimme perehdyttää roadshow-lähettiläät kampuksiimme sekä koulutustarjontaamme.

Avoimet ovet 2023 Lapin AMK uutiskuva.jpg

Lapin korkeakouluyhteisö viettää Avoimia ovia Rovaniemellä 10.10.2023

Mitä Lapin ammattikorkeakoulussa ja Lapin yliopistossa voi opiskella? Milloin ja miten korkeakouluun haetaan? Lapin korkeakouluyhteisön avoimet ovet vastaavat näihin kysymyksiin opiskelusta kiinnostuneille. Lämpimästi tervetuloa – ovet ovat auki kaikille!

Onnittelukukat

Syyskuussa 2023 valmistuneita

Onnea vastavalmistuneille!

Tulevia tapahtumia
TapahtumakalenteriinEvents CalendarEvent calendar
Valitse itsellesi sopivin tapa oppia

Lapin AMKissa opiskelu on käytännönläheistä ja työelämälähtöistä, koska oikea työelämä ja elinkeinot ovat läsnä oppimisessa. Oppimisympäristöissämme tutkimus, teoria, kokemustieto ja käytännön tekeminen kohtaavat innostavalla tavalla.

Voit hakea tutkinto-opiskelijaksi montaa reittiä: korkeakoulujen yhteishaussa keväällä ja syksyllä, erillishaussa avoimen AMKissa suoritettujen opintojen perusteella tai siirto-opiskelijana.

Jatkuva oppiminen kehittää ja uudistaa osaamista elämän ja työuran eri vaiheissa. Tutkintokoulutusten lisäksi järjestämme monia muitakin mahdollisuuksia hankkia uusia tietoja, taitoja, pätevyyksiä ja valmiuksia.

 

Lue lisääRead moreLäs mer

Ajankohtaista hakijalle

AMK-opiskelijavalinnat

Todistusvalinnat julkaistaan viim. 18.10. 

AMK-valintakoepäivä Lapin AMKissa 31.10. Lisätietoa valintakokeesta täällä.

Tulokset julkaistaan viim. 24.11.

 

YAMK-opiskelijavalinnat

Koulutuksiin haetaan yhteisellä valintakoeopintojaksolla, joka suoritetaan Lapin AMKin Moodle verkko-opetusalustalla. Valintakoeopintojakson kaikki tehtävät on oltava suoritettuna ja palautettuna viimeistään 23.10.2023 klo 22.00. Tarkemmat tiedot Opintopolku.fi -palvelussa.

Syksyn 2023 korkeakoulujen toisen yhteishaun tulokset julkistetaan viimeistään 24.11.2023.

 

Hakijapalvelut

Mahdolliset kyselyt hakemiseen ja opiskelijavalintoihin liittyen: hakijapalvelut(at)lapinamk.fi 

 

29.8.2023 11:00

Avoimet ovet 10.10.

Tervetuloa rastiseikkailulle tiistaina 10.10. klo 10-15.00. paikkana pääkampus, Jokiväylä 11, Rovaniemi

Järjestämme avoimet ovet rastityyppisenä tapahtumana: vierailijana saat ennakkoon tältä sivulta tai tapahtumahetkellä paikan päällä rastikartan oppimis- ja kehittämisympäristöihimme ja muihin upeisiin kohteisiin. Rasteilla kerromme, näytämme, pelaamme ja demoamme ydinjuttujamme. Rasteja on kymmeniä - sinun tehtäväsi on päättää, kierrätkö ne kaikki vai valitsetko kiinnostavimmat!

Olemme laatineet opassivuston jotta saat opintosi sujuvasti käyntiin. Alkavien ryhmien aloitusajankohdat löydät oppaasta.

Tutustu aloittavan opiskelijan oppaaseen täällä.

Mikäli osoitteesi on muuttunut, pääset itse päivittämään osoitetiedot ajantasalle Opiskelijarekisteri Pepissä kun saat käyttäjätunnuksen.

Lisätietoja käyttäjätunnuksista ja orientoivista opinnoista

Kun opiskelija on aktivoinut käyttäjätunnukset, voi hän tulostaa itselleen opiskelijatodistuksen opiskelijan työpöydältä Pepistä.

 

Tiedotteet sivulleNewsletters pagesläppar sida
Pohjoiset tekijät - Lapin AMKin blogi
Helena Kangastien kasvot.
26.9.2023 9:00

Vinkkejä julkaisun toimittamiseen ja yhteiskirjoittamiseen

Helena Kangastie on TKI&O-erityisasiantuntija Lapin ammattikorkeakoulussa.

Kirjoittajien kasvot erillisinä kuvina vierekkäin.
13.9.2023 13:00

Luontolähtöistä ryhmätoimintaa Rovaniemellä

YtM Sanna Viinonen työskentelee sosiaalialan lehtorina Lapin ammattikorkeakoulun Osallisuus- ja toimintakyky -osaamisryhmässä ja yrittäjä Maria Kerola on psykoterapeutti, sairaanhoitaja (AMK), puutarhaterapeutti ja puutarhuri

Living Lab Pruntsi hankkeen kuvassa on piirrettynä viisi ikääntynyttä henkilöä, jotka viettävät aktiivista hetkeä neuloen, kävellen ja pelaten shakkia.
11.9.2023 9:00

Intoa ja yhteiskehittämistä: Living Lab Pruntsi -hankkeen 1½ vuoden matka

Kirjoittajat: Tohmola Anniina, TtT, lehtori, projektipäällikkö, Tulevaisuuden terveyspalvelut -osaamisryhmä, Lapin ammattikorkeakoulu; Jauhola Päivi, TtM, hoitotyön opettaja, hankekoordinaattori, Kemi-Tornionlaakson koulutuskuntayhtymä Lappia; Vahtola Katja, lh, Lapin hyvinvointialueen Lounaisen alueen teknologiavastaava; Jussila Marjo, TaM, asiantuntija, Digitaaliset ratkaisut -osaamisryhmä, Lapin ammattikorkeakoulu; Launne Emilia, TaM, asiantuntija, Älykäs rakennettu ympäristö -osaamisryhmä, Lapin ammattikorkeakoulu; Marjanen-Korkala Tanja, geronomi (YAMK), tuntiopettaja, Osallisuus ja toimintakyky -osaamisryhmä, Lapin ammattikorkeakoulu; Meinilä Arja, TtM, projektiasiantuntija, Tulevaisuuden terveyspalvelut -osaamisryhmä, Lapin ammattikorkeakoulu; Tarkiainen Kaisa, TtM, lehtori, Tulevaisuuden terveyspalvelut -osaamisryhmä, Lapin ammattikorkeakoulu; Alatalo Heikki, fysioterapeutti (YAMK), päätoiminen tuntiopettaja, Kemi-Tornionlaakson koulutuskuntayhtymä Lappia; Karvonen Sami, tradenomi (AMK), ammatillisten aineiden lehtori, Kemi-Tornionlaakson koulutuskuntayhtymä Lappia; Kurvinen Eetu, AO, It-tukihenkilö, Kemi-Tornionlaakson koulutuskuntayhtymä Lappia.

Kirjoittajien kasvot erillisinä kuvina vierekkäin.
6.9.2023 7:00

Yritystyöpajoissa tehtiin 3D-tulostusta, virtuaalitodellisuutta ja automaatiojärjestelmiä tutuiksi

Insinööri (AMK) Jani Peltoniemi, DI Jani Sipola ja insinööri (AMK) Mika Turska työskentelevät asiantuntijoina Lapin ammattikorkeakoulun Uudistuva teollisuus -osaamisryhmässä.

Siirry blogiinBlogsBlogs
#LapinAMK sosiaalisessa mediassa
Lataa lisää
Tilaa Lapin AMK Uutiskirje

Uutiskirje kokoaa kiinnostavimmat jutut napakaksi paketiksi.
Kirjoita alle sähköpostiosoitteesi.

Kiitos tilauksestasi.

Seuraa meitä

facebook kuvake youtubeikoni  twitterikoni  instaikoni  LinkedIn