kuva
Etusivu / Lapin ammattikorkeakoulu - Lapin AMK / Esittely / Ajankohtaista / Webinaarisarja: Aikuisten ja ikääntyvien digitaitojen ohjaaminen

Webinaarisarja: Aikuisten ja ikääntyvien digitaitojen ohjaaminenAikuisten ja ikääntyvien digitaitojen ohjaaminen -webinaarisarja jatkuu uusin jaksoin syyskuussa!

Lapin yliopiston ja Lapin ammattikorkeakoulun yhteisessä OdigO – Osaavia aikuisten ja ikääntyvien digitaitojen ohjaajia Lappiin -hankkeessa (2021–2023) toteutetaan seitsemänosainen "Aikuisten ja ikääntyvien digitaitojen ohjaaminen" webinaarisarja, joka jatkuu uusin jaksoin syyskuussa 2022. Webinaarit ovat n. 30-45 minuutin mittaisia ja ne tallennetaan myöhemmin tilattaviksi omaan sähköpostiin.

Jaksojen tilaus ja niihin ilmoittautuminen tapahtuu hankkeen nettisivuilla lyhyen lomakkeen täyttämisen myötä. Webinaarisarja on kaikille avoin ja ilmainen!

Sarjan kolme ensimmäistä jaksoa käsittelivät seuraavia aiheita:

1. Digitaidot – paljon muutakin kuin vain teknisiä taitoja?
2. Millaisia digitaitojen koulutustarpeita aikuisilla ja ikääntyneillä on?
3. Asiakkaan kohtaaminen ja digitaitojen ohjaaminen

Neljäs jakso: ”Uudesta verkkokoulutuksesta eväitä ohjaustyöhön”

toteutetaan hanketiimin toimesta to 8.9.2022 klo 10-10:45 Teamsissa. Jaksossa käydään keskustelua Lapin yliopiston ja Lapin ammattikorkeakoulun yhdessä suunnitellun, pilotoidun ja jatkokehitetyn verkko-opintojakson ”AKAS3115 Aikuisten ja ikääntyvien digitaitojen ohjaaminen (5 op)” pohjalta. Kyseinen verkko-opintojakso toteutetaan toisen kerran syksyllä 2022, minne ovat tervetulleita kaikki aiheesta kiinnostuneet.
Aika:
8.9.2022 10:00–10:45
Tapahtumapaikka:
verkossa
Postiosoite:
Postinumero ja kaupunki:
Tapahtumapaikan kotisivu:
 
Tapahtuman järjestäjä:
Lapin yliopisto, Lapin AMK 
Tapahtuman hinta:
maksuton 
Yhteyshenkilö
Susanna Rivinen susanna.rivinen@ulapland.fi 040 484 4355
Sormi tabletin näytöllä.