kuva
Etusivu / Lapin ammattikorkeakoulu - Lapin AMK / Esittely / Ajankohtaista / Työ murroksessa - monitoimijaisuus sosiaali- ja terveysalalla

Työ murroksessa - monitoimijaisuus sosiaali- ja terveysalallaSeminaarissa paneudutaan mm. sosiaali- ja terveysalan toimintaympäristöjen muutoksiin, monialaisen näyttöön perustuvan tiedon hyödyntämisiin uusissa toimintaympäristöissä sekä työn uudelleen muotoiluun työhyvinvoinnin näkökulmasta.

Hanketoimijoiden ja rahoittajien logot rinnakkain.

ESR-rahoitteinen Monialaista ja -tieteistä osaamista sosiaali- ja terveydenhuollon ammattilaisille -hanke järjestää seminaarin keskiviikkona 3.3.2022 klo 9.30 - 14.30.

Seminaarin ohjelma ja puhujat tarkentuvat lähiaikoina. Voit osallistua seminaariin joko Rovaniemellä hotelli Santa Clausissa tai etänä. Paikanpäällä voi osallistua enintään 50 henkilöä (ilmoittautumisjärjestys). Seminaari on maksuton osallistujille. Seminaaria ei tallenneta.

Ilmoittautuminen seminaariin on auki perjantaihin 18.2.2022 asti. 


Aika:
3.3.2022 9:30–14:30
Tapahtumapaikka:
Hotelli Santa Claus
Postiosoite:
Korkalonkatu 29
Postinumero ja kaupunki:
Rovaniemi
Tapahtuman järjestäjä:
Monialaista ja -tieteistä osaamista sosiaali- ja terveydenhuollon ammattilaisille -hanke / Lapin AMK, Lapin Yliopisto ja Pohjois- Suomen sosiaalialan osaamiskeskus 
Tapahtuman hinta:
maksuton 
Yhteyshenkilö
Heli Katajamäki ja Sirpa Kaukiainen etunimi.sukunimi@lapinamk.fi 040 8436 189 ja 0400 5268 97
Tapahtuman kotisivu:Kaksi kättä ja kummassakin palapelin palanen.