kuva
Etusivu / Lapin ammattikorkeakoulu - Lapin AMK / Esittely / Ajankohtaista / Turvallisuus luontomatkailussa, teoriasta käytäntöön!

Turvallisuus luontomatkailussa, teoriasta käytäntöön!Visit Finland ja Metsähallituksen Luontopalvelut järjestävät yhteistyössä Lapin AMKin kanssa luontomatkailun turvallisuusseminaarin verkossa ke 3.11.2021 klo 9-16.

Luonnossa liikkuminen ja luontomatkailu ovat korona-aikana lisänneet suosiotaan maailmanlaajuisesti ja entistä kokemattomammat luonnonkävijät lähtevät retkeilemään, vesille, sienestämään tai vain luonnonrauhaa ihailemaan.

Oppaan johdolla tai tuotteistettuja paketteja käyttämällä luonnosta nauttiminen on turvallista ja huoletonta asiakkaalle –tai ainakin pitäisi olla! Matkailualan ammattilaisten tulee varautua mahdollisiin riskitilanteisiin ja onnettomuuksien sattuessa tietää, miten toimia tai ohjeistaa asiakasta.

Tässä webinaarissa paneudutaan turvallisuuteen eri näkökulmista ja erityisesti painotetaan luontomatkailuun liittyvää turvallisuutta. Iltapäivän ohjelma koostuu työpajoista, joissa käydään läpi erilaisia onnettomuustilanteita käytännön tasolla.

Save the date 3.11. – tarkempi ohjelma julkaistaan ja ilmoittautuminen alkaa syksyn aikana!

Aika:
3.11.2021 9:00–16:00
Tapahtumapaikka:
verkossa
Postiosoite:
Postinumero ja kaupunki:
Tapahtumapaikan kotisivu:
 
Tapahtuman järjestäjä:
Visit Finland / Metsähallitus / Lapin AMK 
Tapahtuman hinta:
maksuton 
Yhteyshenkilö