kuva
Etusivu / Lapin ammattikorkeakoulu - Lapin AMK / Esittely / Ajankohtaista / Tilakokemukset monipaikkaisessa työssä

Tilakokemukset monipaikkaisessa työssäDigitiimi-hankkeen kolmannen webinaarin aiheena on tilakokemukset monipaikkaisessa työssä.

Hybridityötä tehdään erilaisissa fyysisissä ja digitaalisissa ympäristöissä ja niillä on erilaisia vaikutuksia meidän hyvinvointiin ja koettuun yhteisöllisyyteen.

Helsingin yliopiston johtava asiantuntija Suvi Nenonen tarkastelee tilakokemuksia 6T-mallin mukaan. Kannustamme kuuntelemaan webinaaria siellä, missä yleensä myös työskentelet, jotta voit tutkailla juuri sitä tilaa webinaarin aikana.

Klinikalla keskustelemme webinaarin teemoista ja kiteytämme yhdessä tärkeimmät opit ja kopit. Ota esille muistiinpanosi, nappaa viereen kahvikuppi ja tule klinikalle verkostoitumaan ja vaihtamaan ajatuksia työhön liittyvistä tilakokemuksista.

Webinaari ja klinikka pidetään verkossa, saat osallistumislinkin ilmoittautumisen jälkeen: https://link.webropolsurveys.com/S/E44B87B9B8A689AA

Tilaisuuden järjestää Digitiimi-hanke, joten jokaiselta osallistujalta tullaan keräämään henkilötietoja ESR-hankkeen mukaisesti. Tietojen kerääminen etäosallistujilta tapahtuu sähköpostitse tapahtuman jälkeen. Käsittelemme tietoja GDPR:n mukaisesti. Emme luovuta tietoja kolmannelle osapuolelle.


Aika:
24.8.2022 14:00–15:00, 25.8.2022 14:00–15:00
Tapahtumapaikka:
verkossa
Postiosoite:
Postinumero ja kaupunki:
Tapahtumapaikan kotisivu:
 
Tapahtuman järjestäjä:
Lapin AMK 
Tapahtuman hinta:
maksuton 
Yhteyshenkilö
mainos 24.8. fb.jpg