kuva
Etusivu / Lapin ammattikorkeakoulu - Lapin AMK / Esittely / Ajankohtaista / Tietoturva ja luotettava datayhteys hybridityössä -webinaari

Tietoturva ja luotettava datayhteys hybridityössä -webinaariDigitiimi ja Lapin 5G-kiihdyttämö -hankkeet järjestävät yhteiswebinaarin helmikuussa 2023.

Aika: 9.2.2023 9.00-11.00

Paikka: Etäyhteys

 

Tietoturva ja luotettava datayhteys hybridityössä -webinaarissa keskustellaan monipaikkaiseen hybridityöhön liittyvistä tietoturva-asioista ja datayhteyksien tilanteesta Lapissa. 

  • Mitä pitää ottaa huomioon ja mitkä asiat vaikuttavat tietoturvaan hybridityössä, kun töitä tehdään monipaikkaisesti, eriaikaisesti ja samanaikaisesti?
  • Millaiset ovat yhteydet ja verkkojen kuuluvuudet Lapin alueella?
  • Miten tietoturvasta ja yhteyksien luotettavuudesta huolehditaan, kun työntekijät eivät olekaan aina kiinteän verkon äärellä työpisteellä, vaan töitä tehdään monipaikkaisesti erilaisia yhteyksiä käyttäen?

Seminaarin ohjelma

9:00 Puheenvuoro 1: Tietoturva-asiat hybridityössä, Harto Pönkä, Innowise 10:00 Puheenvuoro 2: Luotettava datayhteys Lapissa, Juha Tontti, Telia 10:30 Q&A: Juha Tontti mukana keskustelemassa ja vastaamassa yleisön kysymyksiin.

Ilmoittautumiset sähköisesti: Ilmottautumislinkki webinaariin

 

Tervetuloa!

 

 

thumbnail_yhteisbanneri.jpg

 
Aika:
9.2.2023 9:00–11:00
Tapahtumapaikka:
Etänä
Postiosoite:
Postinumero ja kaupunki:
Tapahtumapaikan kotisivu:
 
Tapahtuman järjestäjä:
Lapin AMK ja hankekumppanit  
Tapahtuman hinta:
Maksuton 
Yhteyshenkilö
Tapahtuman kotisivu:Mies läppärillä, vieressä silmälasit ja kännykkä.