kuva
Etusivu / Lapin ammattikorkeakoulu - Lapin AMK / Esittely / Ajankohtaista / Tiedeliitto 50 v

Tiedeliitto 50 vSaavu juhlistamaan pohjoista osaamista ja 50-vuotiasta Tiedeliittoa!

Edistyksellinen Tiedeliitto täyttää tänä vuonna 50-vuotta. Lapin korkeakouluyhteisö juhlistaa Tiedeliittoa ja pohjoista osaamista yliopiston ja ammattikorkeakoulun yhteisellä tilaisuudella.

Keskiviikkona 5.10. klo 13-15 Lapin yliopiston luentosali LS2:sessa järjestettävässä tilaisuudessa kuullaan kaksi kiinnostavaa puheenvuoroa korkeakoulujen yhteiseen strategiseen valintaan, globaaliin arktiseen vastuuseen kietoutuen.

Tutkimusprofessori Timo Koivurova pitää puheenvuoron arktisen yhteistyön tulevaisuudesta vallitsevassa Venäjä-tilanteessa, ja bio- ja kiertotalouden erityisasiantuntija Sanna Tyni kiertotalousajattelun merkityksestä. Yleisökysymyksille on aikaa molempien alustusten jälkeen, ja seminaaria voi seurata paikan päältä tai striiminä.

Tilaisuus huipentuu klo 14.30, jolloin luentosalista siirrytään ravintola Felliin nostamaan maljaa pohjoiselle osaamiselle ja 50-vuotiaalle Tiedeliitolle.

Pyydämme ilmoittautumaan seminaariin viimeistään 30.9. Striimilinkki lähetetään niille henkilöille sähköpostiin, jotka ovat ilmoittautumislomakkeessa sitä toivoneet. Ilmoittautumislomakkeella voit myös kertoa, jäätkö nostamaan maljaa puheenvuorojen jälkeen.

Tilaisuus on avoin kaikille kiinnostuneillle.

Ilmoittautuminen
Aika:
5.10.2022 13:00–15:00
Tapahtumapaikka:
Lapin yliopiston luentosali LS2
Postiosoite:
Postinumero ja kaupunki:
Tapahtumapaikan kotisivu:
 
Tapahtuman järjestäjä:
 
Tapahtuman hinta:
 
Yhteyshenkilö
Tapahtuman kotisivu:Yleisöä auditoriossa