kuva
Etusivu / Lapin ammattikorkeakoulu - Lapin AMK / Esittely / Ajankohtaista / SaamSote -hankkeen Seminaari

SaamSote -hankkeen Seminaari

Tervetuloa SaamSote -hankkeen seminaariin 26.8.2024 klo 12-15.30!

 

MITÄ:

Seminaarin ohjelmassa on asiantuntijapuheenvuoroja saamelaiskulttuurien huomioimisen merkityksestä sote-alalla. Seminaarin tavoitteena on lisätä sote-alan esihenkilöiden, ammattilaisten ja opiskelijoiden tietoisuutta kulttuurisensitiivisten valmiuksien tärkeydestä alalla.

 

Tarkka seminaariohjelma julkaistaan myöhemmin. Tilaisuudessa on välipalatarjoilu. Tilaisuuden lopussa on tarjolla myös kakkukahvit lehtori Heikki Erolan (Lapin AMK) pitkän uran kunniaksi.

 

 

KENELLE:

Seminaari on kaikille avoin tapahtuma kaikille aiheesta kiinnostuneille! Ilmoittauduthan tapahtumaan oheisen linkin kautta 15.8.2024 mennessä, jotta osaamme varata oikean määrän tarjoiluja. Seminaari nauhoitetaan, ja ilmoittautuneille jaetaan linkki tallenteesta. Tallenne on katsottavissa kaksi viikkoa seminaarin jälkeen.

 

Ilmoittautumislinkki: https://link.webropolsurveys.com/S/EECF69DDA4FAD752 

 

 

MISSÄ:

Tilaisuus järjestetään Lapin ammattikorkeakoulun Showroomissa (Jokiväylä 11, 96300 Rovaniemi). Seminaariin on etäosallistumismahdollisuus, linkki etäosallistumiseen julkaistaan myöhemmin.

 

Lämpimästi tervetuloa!

 

 

SaamSote -hankkeessa suunnitellaan, pilotoidaan ja tuotetaan koulutuskokonaisuuksia yhteiskehittämisen mallilla, saamelaiskulttuureja tuntevien asiantuntijoiden ja sidosryhmien kanssa. Näiden koulutuskokonaisuuksien tavoitteena on vahvistaa sote-alan ammattilaisten ja opiskelijoiden kulttuurisensitiivisiä valmiuksia alalla toimiessa.

 

Mukana OKM:n hankkeessa ovat Lapin AMK, Diak, Oamk. Hankkeen tärkeimpiä yhteistyökumppaneita koulutusten kehittämisessä ovat lisäksi mm. Lapin hyvinvointialue, Saamelaiskäräjät, SámiSoster ry, Saamelaisalueen koulutuskeskus, Lapin yliopisto ja Oulun yliopiston Giellagas-instituutti ja monet muut saamelaisalueen toimijat.

 

Lisätietoja hankkeesta hankkeen nettisivuilta: SaamSote | Saamelaisen kulttuurisensitiivisen koulutuksen sivusto (eoppimispalvelut.fi)
Aika:
26.8.2024 12:00–15:30
Tapahtumapaikka:
Showroom, Lapin AMK (Rovaniemen kampus) ja Teams
Postiosoite:
Jokiväylä 11
Postinumero ja kaupunki:
96300 Rovaniemi
Tapahtumapaikan kotisivu:
 
Tapahtuman järjestäjä:
SaamSote -hanke 
Tapahtuman hinta:
Maksuton 
Yhteyshenkilö
Mirka Kelahaara (projektipäällikkö), 040-6197212, mirka.kelahaara@lapinamk.fi
Tapahtuman kotisivu:SaamSote-kutsu 26.8.2024