Etusivu / Lapin ammattikorkeakoulu - Lapin AMK / Opiskelijalle / Alumnitoiminta / OffshoreValue workshop
Muita AMKin tapahtumia

Öljy-, kalastus- ja merialan pk- ja suuryritysten pohjoismainen yhteistapaaminen OffshoreValue järjestetään ti 28.5.2019 Norjan Narvikissa.

interreg nor kuva

Öljy-, kalastus- ja merialan pk- ja suuryritysten pohjoismainen yhteistapaaminen OffshoreValue järjestetään ti 28.5.2019 klo 9 -17.00 (Norjan aikaa), paikkana hotelli Scandic Narvik, Kongensgate 38, Narvik.

Tilaisuuden kieli on englanti.

Työpajassa suuryritysten edustajat kertovat öljy-, kalastus- ja merialan (offshore) tulevaisuuden investoinneista, haasteista ja uusien innovatiivisten palveluiden tarpeista. Innovatiiviset pk-yritykset kertovat vastaavasti palveluistaan offshore -teollisuudelle. Tilaisuudessa on mahdollista verkostoitua ”Time for business”-ajalla suuryritysten ja pk-yritysten kesken ja keskustella kahden kesken haluamansa yrityksen edustajan kanssa.

Tilaisuuden kohderyhmänä ovat öljy-, kalastus-, meri- sekä prosessi/IT alojen yritykset tai aloista kiinnostuneet yritykset.

Järjestämme yhteiskuljetuksen Kemistä, joka lähtee ma 27.5. klo 8.00. Osallistujat huolehtivat itse majoituksestaan.

Pyydämme ilmoittautumista tilaisuuteen viimeistään 22.5.2019 mennessä: https://link.webropolsurveys.com/S/2CF9472E349DBAB3 .

Linkki on yleinen, joten voit jakaa tämän toiselle osallistujalle yrityksessäsi, jos et itse pääse.

Katso tapahtuman ohjelma.

”Time for business”, mahdollisuus kahdenkeskisiin tapaamisiin

Voit varata aikaa kahdenkeskisiin keskusteluihin joko pk-yrityksen tai suuryrityksen edustajan kanssa. Ilmoita kohdeyrityksen nimi ja henkilö etukäteen (ks. ohjelma) osoitteeseen: Kyllikki.Taipale-Eravala(ät)oulu.fi . Voit myös soittaa hänelle +358 50 576 5764.

”Time for business” aikana voit keskustella myös vapaasti muodostuvissa ryhmissä yhteistyöstä ja/tai verkostoitua tapahtumapaikalla olevien yritysten kanssa.

Process SME-projektista on kerrottu www-sivuilla. Edellinen workshop Forest & Bio pidettiin 24.1.2019 Kemissä, josta uutinen projektin sivuilla

Kaiken kaikkiaan yhteispohjoismaisia workshop’eja on järjestetty kolme: Jällivaarassa, Kemissä ja tuleva Narvik’issa.

Yhteistyöterveisin,
ProcessSME –hankkeen puolesta:

Leena Parkkila, Lapin AMK (leena.parkkila(ät)lapinamk.fi)
Kyllikki Taipale-Erävala, Oulun yliopisto (kyllikki.taipale-eravala(ätoulu.fi)
Jukka Leinonen, Lapin AMK (jukka.leinonen(ät)lapinamk.fi)
Jani Sipola, Lapin AMK (jani.sipola(ät)lapinamk.fi)

ProcessSME logokokoelma.JPG

Verkkopalvelumme käyttää evästeitä, lue lisää. Jatkamalla sivuston selailua hyväksyt evästeiden käytön. [Hyväksyn ehdot]
OK