kuva
Etusivu / Lapin ammattikorkeakoulu - Lapin AMK / Esittely / Ajankohtaista / Luova virkistäytymishetki

Luova virkistäytymishetkiTyöskenteletkö matkailu- ja palvelualalla? Ota aikaa itsellesi ja tule virkistäytymään luovan tekemisen ja herkullisen iltapalan äärellä Hostel Café Kotiin. Ota myös työkaverisi mukaan!

 Maksuttomassa kollaasimaalauksen tuokiossa jaetaan ja kuullaan kokemuksia matkailu- ja palvelualan työn arjesta työssä viihtymisen vahvistamiseksi. Anna tilaa luovuudellesi, ja maalaa väreillä ja eri materiaaleja hyödyntäen tunnelmiasi ja tuntojasi. 
 
Osallistuminen ei edellytä sinulta aikaisempaa kokemusta maalaamisesta, sillä tuokiossa käydään aluksi läpi maalaamisen eri vaiheet värien sekoittamisesta lähtien. Opastusta saa tarvittaessa koko tuokion ajan.  Aikaisemmin maalaamista harrastaneille tuokio tarjoaa mahdollisuuden uuden ja luovan tekniikan opetteluun.  Ohjaajana toimii taiteilija Mari Riikonen.  

Tuokion aikana käydyt keskustelut tallennetaan ja hyödynnetään anonyymisti tutkimus- ja kehittämistarkoituksiin.  

Lisätietoa ja ilmoittautuminen ma 20.3. mennessä: jenni.kemi@lapinamk.fi / mari.vahakuopus@lapinamk.fi . Mukaan mahtuu 10 ensimmäistä ilmoittautujaa.  

 
Tilaisuuden järjestää Lapin ammattikorkeakoulun Työn pitovoiman vahvistamisen kokeilut työyhteisöissä matkailu- ja palvelualalla. Hanketta rahoittaa Pohjois-Pohjanmaan ELY-keskus Euroopan sosiaalirahastosta (Vipuvoimaa EU:lta).


Aika:
22.3.2023 17:00–19:00
Tapahtumapaikka:
Hostel Café Koti
Postiosoite:
Valtakatu 21
Postinumero ja kaupunki:
Rovaniemi
Tapahtumapaikan kotisivu:
 
Tapahtuman järjestäjä:
Lapin AMK 
Tapahtuman hinta:
Maksuton 
Yhteyshenkilö
Tapahtuman kotisivu:Nuori nainen maalaa taulua.