Etusivu / Lapin ammattikorkeakoulu - Lapin AMK / Esittely / Ajankohtaista / Liikuntamatkailu arktisen alueen vetovoimaksi - Aktivointikoulutukset

Liikuntamatkailu arktisen alueen vetovoimaksi - AktivointikoulutuksetLiikuntamatkailu arktisen alueen vetovoimaksi -hanke on aktivoinut yritysten tuotekehitystä. Hanke on kääntymässä loppua kohden, mutta tulemme järjestämään vielä yhden aktivointikierroksen.

Elokuun aktivointipäivät

Ideasta tuotteeksi -aktivointikoulutus kertaa, miksi tuotteistetaan ja tuotteistamisen vaiheet. Lisäksi kerrotaan miten aineetonta omaisuutta kannattaa suojata. Koulutukseen sisältyy myös ideointi ja tuotteistamisosuus. Kouluttajana toimii Jani Siivola.
Ajankohta: 15.8.2019 klo 9:30-16:30.
Paikka: Immelkartano, Kittilä, Levi.

Aktivointikoulutusta yhteistyösopimuksiin liittyvästä juridiikasta
Koulutuksessa käsitellään sopimusoikeuden perusteita ja yhteistyö- ja alihankintasopimusten erityispiirteitä. Lisäksi käydään läpi erityisiä sopimusehtoja ja sopimuserimielisyyksien ratkaisemisia. Kouluttajana Lakiasiantoimisto Neuvosilta Sopimuslakimies Ari Koivumaa. Ajankohta: 22.8.2019 klo 9:30-16:30.
Paikka: Immelkartano, Kittilä, Levi.

Aktivointikoulutus julkisen rahoituksen mahdollisuuksista yrityksen kehittämisessä
Koulutuksessa käydään lävitse mistä rahoitusta voi saada ja mihin sitä voi saada ja mihin ei. Lisäksi koulutuspäivän aikana käsitellään, miten raha liikkuu ja mitä riskejä rahoituksiin sisältyy. Kouluttajana toimii Teija Mikkola.
Ajankohta: 29.8.2019 klo 9:30-16:30.
Paikka: Immelkartano, Kittilä, Levi.

Aktivointipäivät tuottaa Reddo Partners Oy. Yritys on Rovaniemeltä ponnistava konsulttitoimisto, joka on erikoistunut auttamaan yrityksiä löytämään ratkaisuja erilaisiin yritystoiminnan haasteisiin ja kehittämistarpeisiin. Reddo tarjoaa ratkaisuja erityisesti markkinointiin ja myyntiin sekä tuote- ja palvelukehitykseen. Yrityksen tekijät ovat Ely-keskuksen yritysten kehittämispalveluiden valtakunnallisia asiantuntijoita.

 

Ilmoittautuminen

Pyydämme ilmoittautumiset työpajoihin sähköisellä lomakkeella tiistaihin 13.8.2019 mennessä. Maksimiosallistujamäärä koulutuksiin on 12 osallistujaa. Koulutukset ovat yrityksille maksuttomia ja hanke tarjoaa kahvituksen.

logoja

Lue lisää Lave-hankkeesta.
Aika:
15.8.2019 9:30–16:30, 22.8.2019 9:30–16:30, 29.8.2019 9:30–16:30
Tapahtumapaikka:
Immelkartano
Postiosoite:
Tuomikuruntie 136
Postinumero ja kaupunki:
Kittilä
Tapahtumapaikan kotisivu:
Tapahtuman järjestäjä:
Lapin AMK / Lave-hanke 
Tapahtuman hinta:
maksuton 
Yhteyshenkilö
Jarmo Rinkinen jarmo.rinkinen@lapinamk.fi 040 352 3329
Tapahtuman kotisivu:lave net kuva
Verkkopalvelumme käyttää evästeitä, lue lisää. Jatkamalla sivuston selailua hyväksyt evästeiden käytön. [Hyväksyn ehdot]
OK