kuva
Etusivu / Lapin ammattikorkeakoulu - Lapin AMK / Esittely / Ajankohtaista / Lapin teollisuusyritysten iltapäivä

Lapin teollisuusyritysten iltapäiväKaivos- ja metsäteollisuuden pk-yrityksille

logoja

Lapin menestyminen tulevaisuudessa perustuu yritysten kasvulle, osaamiselle ja innovaatioille. Tutkimus-, kehittämis-, ja innovaatiotoiminnalla (TKI) on ratkaiseva merkitys yritysten tuottavuuden kasvussa sekä toimialojen uudistumisessa.

Lappilaisista yrityksistä vain 15% tekee yhteistyötä korkeakoulujen tai tutkimuslaitosten kanssa ja yhteistyöstä 38 % on uusien tuotteiden, teknologioiden, prosessien ja palveluiden kehittämiseen liittyvää kehitystyötä. Yritykset odottavat TKI-yhteistyöltä etenkin osaamisen vahvistamista, ajankohtaista tietoa markkinoista ja tulevaisuuden trendeistä sekä tietoa uuden teknologian käyttöönoton mahdollisuuksista. (Lapin yritysbarometri 2022)

Lappilaisten yritysten ja TKI-organisaatioiden (korkeakoulut, tutkimuslaitokset, ammatilliset oppilaitokset) yhteistyötä on syytä entisestään vahvistaa ja yrityksillä onkin selkeästi kiinnostusta TKI-organisaatioiden kanssa tehtävää yhteiskehitystä kohtaan.

Kutsumme lappilaisia teollisuusyrityksiä viettämään iltapäivää kanssamme Tornioon ja keskustelemaan siitä, miten yritykset voivat hyödyntää alueella tehtävää soveltavaa tutkimusta, kehittämisympäristöjä sekä kehittämishankkeita liiketoiminnan kehittämisessä.

Tuomme iltapäivään tarjolle vihreän ja digitaalisen teollisuuden osalta kärkiosaamisemme, johon pääset vapaamuotoisesti tutustumaan iltapäivän aikana. Tilaisuudessa on myös tavattavissa yritysrahoituksen asiantuntijoita.

Ohjelma: https://arcticsmartness.fi/lapin-teollisuusyritysten-iltapaiva-12-6-2023/
Ilmoittautuminen: https://forms.gle/Khu6ZzmM8mbVf1576
Aika:
12.6.2023 16:30–19:30
Tapahtumapaikka:
Park Hotel Tornio
Postiosoite:
Itäranta 4
Postinumero ja kaupunki:
95400 Tornio
Tapahtumapaikan kotisivu:
Tapahtuman järjestäjä:
Lapin ELY-keskus, Lapin liitto, Lapin kauppakamari, Lapin ammattikorkeakoulu, REDU ja Lappia 
Tapahtuman hinta:
maksuton 
Yhteyshenkilö
Teollisuusiltapäivä neliö.png