kuva
Etusivu / Lapin ammattikorkeakoulu - Lapin AMK / Esittely / Ajankohtaista / HyTe-webinaari: Monialaisen yhteistyön merkitys sote-järjestelmäkehityksessä

HyTe-webinaari: Monialaisen yhteistyön merkitys sote-järjestelmäkehityksessäTervetuloa mukaan Lapin AMK:n HyTe intressiryhmän järjestämään tilaisuuteen !

Webinaari on erityisesti kohdennettu sosiaali- ja terveysalan ammattilaisille, sotedigi-teemaisten tutkimushankkeiden edustajille, opettajille sekä sote-järjestelmäkehitykseen osallistuville muiden alojen asiantuntijoille (esim. tieto- ja viestintätekniikka, tietojenkäsittely, palvelumuotoilu, digitaalinen liiketoiminta). Tilaisuuteen ovat tervetulleita luonnollisesti kaikki teemasta kiinnostuneet.

Olemme kutsuneet HyTe intressiryhmän tilaisuuden asiantuntijapuhujaksi Mika Kiviahon kumppanuusyrityksestämme Tietoevry. Hän toimii lääketieteellisenä johtajana Tietoevry Care -toimialueella.

Mika Kiviahon mukaan hyvinvointialueiden perustaminen on IT-järjestelmienkin näkökulmasta massiivinen muutos. Uusille hyvinvointialueille on tärkeää tiedon saatavuuden varmistaminen ja tietolähteiden yhdistäminen hallittavaksi kokonaisuudeksi.  Tiivistä yhteistyötä tarvitaan niin teknologiaa kehittävien ja kliinikoiden välillä, kuin myös palvelujen tasolla kansalaisten ja ammattilaisten välillä. Tietojärjestelmien ratkaisukokonaisuuksia kehitetään pohjautuen kansallisiin tarpeisiin ja työnkulkuihin. On oleellista ymmärtää käyttöympäristön muuttuminen.

”Terveyspalveluiden kokonaisvaltainen ja asiakaskeskeinen kehittäminen, digitalisaatio, vaikuttavuus, suunnitelmallinen hoito sekä palvelumuotoilu ovat pitkäaikainen intohimoni. Asiakkaan laajan käsitteen ymmärrän aina ihmisenä, ammattilaisena ja organisaationa. Tervetuloa kuuntelemaan ajatuksiani.”  - Mika Kiviaho

 

Webinaari on kaikille avoin ja maksuton. Liity mukaan tästä Teams-linkistä!

 
Aika:
17.3.2023 9:00–10:00
Tapahtumapaikka:
Teams
Postiosoite:
Postinumero ja kaupunki:
Tapahtuman järjestäjä:
Lapin AMK 
Tapahtuman hinta:
Maksuton 
Yhteyshenkilö
Tapahtuman kotisivu:Käsi ojentaa matkapuhelinta, jossa kuvastettuna sydän ja siitä lähtee puhelimen ulkopuolelle kuvastettuna stetoskooppi.