kuva
Etusivu / Lapin ammattikorkeakoulu - Lapin AMK / Esittely / Ajankohtaista / Aivot etätyössä -webinaari ja klinikka

Aivot etätyössä -webinaari ja klinikkaMitä etätyö vaatii aivoiltamme? Miten yrittäjänä huolehdin omasta jaksamisesta paremmin työn siirtyessä yhä enemmän verkkoon?

Webinaari ma 30.5.2022 klo 10-11
Klinikka ti 31.5.2022 klo 10-11


Aivot etätyössä -webinaarin ja klinikan aiheena on etätyö, digityö ja verkossa toimiminen. Webinaari ja klinikka ovat ensimmäinen osa Digitiimi-hankkeen webinaarisarjaa, joka on suunnattu lappilaisille yrittäjille, yrityksille ja niiden henkilöstölle.

Kuva MInna Huotilaisesta

Aivot etätyössä -webinaarin asiantuntijana on aivotutkija Minna Huotilainen. Hän on kirjoittanut aiheesta lukuisia kirjoja ja yhdistää kansantajuisesti kognitiotieteen, kasvatustieteen ja psykologian löydöksiä työelämän kehittämiseen.

Webinaari on kuunteluwebinaari ja osallistujia kannustetaan lähtemään kävelylle tai muutoin liikkumaan. Liikkumisen ja oppimisen yhdistäminen on myös lähellä Minnan sydäntä. ❤

Klinikalla keskustelemme webinaarin teemoista muiden yrittäjien kanssa ja kiteytetään yhdessä tärkeimmät opit ja kopit. Ota esille muistiinpanosi, nappaa viereen kahvikuppi ja tule klinikalle verkostoitumaan ja vaihtamaan ajatuksia aivot etätyössä -teemasta.

Webinaari ja klinikka pidetään verkossa, saat osallistumislinkin ilmoittautumisen jälkeen. Ilmoittaudu tästä lomakkeesta.

Lisää tietoa hankkeesta:
https://blogi.eoppimispalvelut.fi/digitiimi/Aika:
30.5.2022 10:00–11:00, 31.5.2022 10:00–11:00
Tapahtumapaikka:
verkossa
Postiosoite:
Postinumero ja kaupunki:
Tapahtumapaikan kotisivu:
Tapahtuman järjestäjä:
 
Tapahtuman hinta:
 
Yhteyshenkilö
Tapahtuman kotisivu:Aivot työssä webinaarin kuva