Etusivu / Lapin ammattikorkeakoulu - Lapin AMK / Hakijalle / AMK-tutkinnot / Opiskelu on hyvin työelämäläheistä

Opiskelu on hyvin työelämäläheistäOlen aikaisemmin suorittanut liikunnanohjaajan koulutusohjelman Lapin ammattikorkeakoulussa. Kiinnostus heräsikin juuri tämän koulutusohjelman kautta fysioterapian puolelle, koska halusin syventää tietämystäni ihmisen anatomiaan ja kuntouttamiseen liittyen.

Aikaisemmasta liikunnanohjaaja koulutuksesta minulla oli hyvät lähtötiedot valmiiksi, ja sain hieman myös hyväksilukuja. Suurin ero näiden kahden koulutusohjelman välillä on, että fysioterapeutin puolella mennään syvemmälle ihmisen anatomiaan, eikä keskitytä niinkään ihmisen ohjaamiseen. Kuitenkin ne toisaalta tukevat hyvin toisiaan monessa asiassa.

Opiskelu on hyvinhaastattelukuva_Jenni Laakso.JPGtyöelämäläheistä. Olen itse henkilökohtaisesti tykännyt paljon PBL (Problem based learning) opetustavasta, koska siinä jokaisen opiskelijan ryhmätyöskentelyosaaminen kehittyy opiskelujen aikana. Lisäksi opiskelijan tiedonhakutaito kehittyy ja rohkeutta tulee varsinkin vähän ujoimmilla opiskelijoilla lisää. Teemme paljon ryhmätöitä , ja sen takia meillä on hyvä luokkahenki. Luentoja on riittävästi mielestäni, ja ne ovat hyvässä balanssissa käytännön työn ja harjoittelujen kanssa.

Tykkään asua pohjoisessa, koska oma suku asuu täällä, ja muutenkin Rovaniemi tuntuu itselleni mieluisalta ympäristöltä asua. Harrastan metsästystä ja Rovaniemi tarjoaa sen saralle kyllä todella hyvät mahdollisuudet. Harrastan lisäksi salibandya RSB (1.6.2015 alkaen Santa’s United) naisten edustusjoukkueessa.

 - Jenni Laakso, fysioterapian opiskelijaVerkkopalvelumme käyttää evästeitä, lue lisää. Jatkamalla sivuston selailua hyväksyt evästeiden käytön. [Hyväksyn ehdot]
OK