kuva
Etusivu / Lapin ammattikorkeakoulu - Lapin AMK / Esittely / Ajankohtaista / Miksi valitsin Lapin AMKin opiskelupaikaksi?
Blogikirjoitukset

Miksi valitsin Lapin AMKin opiskelupaikaksi?

Kristiina blogi 2.jpeg
10.5.2023 10:00

Moikka, olen Kristiina ja opiskelen liiketalouden tradenomiksi Lapin AMKin Tornion kampuksella.

Olin opiskellut aikaisemmin ammattikoulussa Rovaniemellä, joten oli luontevaa hakea kouluun Tornioon, vaikka asuinkin Oulussa. Lapin AMK oli yhtenä hakuvaihtoehtona, ja sain opiskelupaikan sieltä. Tarkoituksena oli hakea ensimmäisen vuoden jälkeen siirtoa Ouluun helpottaakseen kulkemistani koulussa, mutta en tätä koskaan tehnyt. Ja miksi en? Koin, että opiskelu Lapin AMKissa on laadukasta, ja olen saanut erittäin ammattitaitoista ja hyvää opetusta.  Kyseessä ovat digitaalisen markkinoinnin monimuoto-opinnot, joten asuinpaikalla ei ole niin väliä, kun vuodessa on muutamia kampuspäiviä paikan päällä Torniossa.

Aluksi mietin usein, että miten sitä voi opiskella toisella paikkakunnalla, mutta aika nopeaa huomasin, että sehän on vain kiva asia. Joten, suosittelen jokaista hakemaan kouluun myös asuinpaikkakunnan ulkopuolelle, jos sitä yhtään miettii.

Torniossa olen käynyt kampuspäivillä, ja kulkeminen on ollut sinne helppoa. Autolla pääsee ja hotellissa voi yöpyä. Olen kokenut Tornion viihtyisäksi paikaksi, ja onhan siinä rajan toisella puolella maailman paras karkkikauppakin missä on tullut vietettyä aikaa koulun jälkeen.

 

Kristiina blogi 1.jpeg

Tradenomiopinnot itsessään ovat olleet erittäin monipuoliset ja käytännönläheiset, ja olemme päässeet työskentelemään lappilaisten yritysten kanssa.Olemme myös tehneet paljon ryhmätöitä, mitkä ovat olleet kivoja sillä siinä näkee opiskelukavereita. Meillä tentitkin tehdään etänä, joten niidenkään puolesta ei ole tarvinnut huolehtia välimatkasta. 

Opiskelu on ollut mieluisaa, sillä pystyn itse aikatauluttamaan kokonaan elämäni eikä se ole paikkaan sidottua. Jos en pääse luennolle paikalle, nämä voi yleensä aina katsoa jälkikäteen. Tämä helpottaa myös paljon omaa keskittymistäni. Olen ollut päätökseeni opiskella Lapin AMKissa erittäin tyytyväinen, enkä vaihtaisi päivääkään pois.

- Kristiina, tradenomiopiskelija