kuva
Etusivu / Lapin ammattikorkeakoulu - Lapin AMK / Hakijalle / AMK-tutkinnot / Laajat mahdollisuudet työllistymiseen

Laajat mahdollisuudet työllistymiseenHakeuduin opiskelemaan fysioterapiaa, sillä olen harrastanut ikäni liikuntaa muun muassa jalkapalloa eri seurajoukkueissa. Näin harrastuksen ohella fysioterapeutin työtä, josta syttyi kipinä alalle. Olen Oulusta kotoisin, mutta Rovaniemi kuulosti itselle luonnolliselta valinnalta hakiessani koulutusohjelmaan.

Opiskelumuodoista eri Ari Hiltunen fysioterapeutti.jpgprojektit, käytännönharjoittelut ja opinnäytetyö jäivät päällimmäisinä mieleen. Fysioterapeutin koulutus antaa hyvän perustietämyksen alalta työtä varten. Kuitenkin itse työ on opettanut minua kaikista parhaiten, ja sitä kautta on syventynyt erilaisiin kokonaisuuksiin työelämässä. Fysioterapeutiksi opiskeltaessa tilat olivat hyvät ja mahdollistivat hyvin opiskelun vaatimukset. Opintojen aikana käytännön harjoittelut olivat parhaimpia. Opintojen aikana meillä oli loistava ja tiivis porukka ja vieläkin olemme tekemisissä, ja olemme järjestelleet luokkakokouksia.

Jos tykkää käytännön työstä ja tykkää olla ihmisten kanssa sekä ihmisten auttaminen on lähellä sydäntä, kannattaa hakeutua fysioterapeutiksi. Fysioterapeuteilla ovat laajat mahdollisuudet työllistyä sekä kenttä on suuri. Myös jatkokouluttautuminen on mahdollista sen jälkeen kun on valmistunut fysioterapeutiksi.

- Fysioterapeutiksi valmistunut Ari Hiltunen, Lapin Sairaanhoitopiiri