kuva
Etusivu / Lapin ammattikorkeakoulu - Lapin AMK / Hakijalle / AMK-tutkinnot / Jokaiselta kurssilta on jäänyt paljon hyviä kokemuksia mieleen

Jokaiselta kurssilta on jäänyt paljon hyviä kokemuksia mieleenjenna kuru.jpg
Olen valmistunut aiemmin lähihoitajaksi ja tehnyt alan töitä reilut kaksi vuotta. Päätin lähteä opiskelemaan sairaanhoitajaksi, sillä tuntui luontevalta jatkaa opintoja ammattikorkeakouluun lähihoitajatutkinnon jälkeen.

Pienestä pitäen olen halunnut opiskella hoitotyötä. Olen kotoisin Rovaniemeltä, joten valitsin opinnot Lapin AMKista, sillä en nähnyt mitään syytä lähteä muualle opiskelemaan, kun se onnistuu täälläkin.

Haluan asua ja opiskella Lapissa, sillä olen täältä kotoisin ja opiskelukaupunkina Rovaniemi on hyvä, koska täällä on kaikki mitä tarvitsee ja on sopivan kokoinen. Esimerkiksi opiskelijatapahtumia järjestetään paljon, joten vapaa-ajallekin löytyy tekemistä.

Sairaanhoitajaksi opiskelu on tähän asti ollut todella mielenkiintoista. Opintoihin on sisältynyt erilaisia kursseja hoitotyöstä, kuten kliinisestä osaamisesta, turvallisesta ja terveyttä edistävästä hoitotyöstä sekä sisätauti-, kirurgia- ja mielenterveyshoitotyöstä. Opintoja on käyty luentojen, projektien, ENVI-tuntien ja työharjoittelujen avulla läpi. Jokaiselta kurssilta on jäänyt paljon hyviä kokemuksia mieleen. Parasta ovat olleet työharjoittelut, sillä niissä oppii parhaiten!

Valmistumisen jälkeen voin työskennellä erilaisilla vuodeosastoilla, poliklinikoilla ja päivystyksissä. Minulla ei itsellä ole vielä tarkkoja urasuunnitelmia, mutta haluaisin jäädä tänne Lappiin töihin. Työelämä on ollut eri tavoin mukana opinnoissa, kuten luennoilla on ollut kertomassa työelämän edustajia. Suosittelen Lapin AMKia opiskelupaikaksi, sillä tämä on kokonaisuudessaan hyvä paikka ja sairaanhoitajan koulutuksessa saat varmasti uusia kavereita.

Jenna Kuru, sairaanhoitajaopiskelija (Rovanemi)