kuva
pakkasraja.jpg
Etusivu / Lapin ammattikorkeakoulu - Lapin AMK / Opiskelijalle / Nyt se alkaa: kaikkien aikojen AMK-kamppis #YlpeästiAMK
Oppilaitos tiedottaa
14.12.2017 9:00

Nyt se alkaa: kaikkien aikojen AMK-kamppis #YlpeästiAMK

Lähde mukaan sosiaalisen median kampanjaan edistämään ammattikorkeakoulujen tunnettuutta!


Suomen ammattikorkeakoulut ja SAMOK ry haastavat kaikkien ammattikorkeakoulujen opiskelijat, valmistuneet, alumnit ja työntekijät mukaan #YlpeästiAMK -kampanjaan!

AMK-koulutus on modernina ja tulevaisuuteen katsovana korkeakoulutuksen muotona ollut valtavirtaa Suomessa jo 25 vuoden ajan, mutta sen tunnettuudessa on edelleen puutteita. Näin siitä huolimatta, ettää merkittävä osa suomalaisista on hakeutunut suorittamaan korkeakouluopintojaan nimenomaisesti ammattikorkeakouluun!

Ammattikorkeakoulut toimivat vuorovaikutuksessa työelämän kanssa ja niillä on luonteva suhde yrittäjyyteen. Ammattikorkeakoulututkinto ja ylempi ammattikorkeakoulututkinto antavat erinomaiset edellytykset vastuullisissa ja haastavissa tehtävissä toimimiseen ja AMK-osaaminen vastaakin muuttuvan maailman ja työelämän tarpeisiin.

Lähde mukaan kampanjaan! Jaa kokemuksiasi sosiaalisessa mediassa aihetunnisteella
#YlpeästiAMK ja olet lisäämässä ammattikorkeakoulutuksen tunnettuutta!

Voit esimerkiksi kertoa parhaita muistojasi ja saamiasi konkreettisia oppeja opiskeluajoiltasi tai esitellä työtyöpaikkoja, joihin olet ammattikorkeakoulutuksen ansiosta päässyt.

Toivomme, että juuri sinä jaat kokemuksiasi ylpeästi eteenpäin ja olet näin mukana vahvistamassa ammattikorkeakouluosaamisen tunnettuutta ja arvostusta Suomessa!

Kampanjaan voi osallistua kuka tahansa, joka haluaa tuoda esille omia positiivisia kokemuksiaan ammattikorkeakoulutuksesta ja sen tuottamasta osaamisesta.

Voit kirjoittaa paperille aihetunnisteen #YlpeästiAMK, ottaa kuvan itsestäsi paperin kanssa ja lisätä kuvan tarinan kanssa eri sosiaalisen median kanaviin, kuten Facebookiin, Twitteriin tai Instagramiin.

Tärkeintä on jakaa positiivista viestiä AMK-koulutuksen vahvuuksista.YlpeästiAMK.jpg