pakkasraja.jpg
Etusivu / Lapin ammattikorkeakoulu - Lapin AMK / Opiskelijalle / Kutsu tutkimushaastatteluun / valmistumisvaiheessa olevat opiskelijat
Oppilaitos tiedottaa

Kutsu tutkimushaastatteluun / valmistumisvaiheessa olevat opiskelijat

Oletko vasta korkeakoulusta valmistunut ja juuri siirtymässä opinnoista ensimmäiseen työpaikkaasi? Tule mukaan tutkimukseen, jossa tarkastellaan työyhteisön vuorovaikutusta!


"Etsin tutkimushaastatteluihin henkilöitä, jotka ovat juuri valmistuneet/valmistumassa ammattikorkeakoulusta tai yliopistosta (maisteritutkinto) ja jotka ovat aloittamassa/aloittaneet työnsä ensimmäisessä työpaikassa valmistumisen jälkeen.

Tutkimushaastatteluihin osallistuminen on vaivatonta. Kyselen kuulumisiasi parin viikon välein ja aikaa sinulta siihen menee noin 15 minuuttia, eikä sinun tarvitse valmistautua etukäteen. Tutkimukseen osallistuminen onnistuu mistä tahansa.

Voimme toteuttaa haastattelut sähköpostitse, sosiaalisen median pikaviestimien kautta tai puhelimitse. Voit vastata kysymyksiin juuri silloin, kun sinulle sopii.

Tutkimukseen osallistuminen on vapaaehtoista ja luottamuksellista: yksityisyytesi on suojattu koko tutkimusprosessin ajan. Aineistoa käsitellään ja säilytetään luottamuksellisesti, eikä sinua voida tunnistaa missään vaiheessa.

Teen puheviestinnän väitöskirjatutkimusta Jyväskylän yliopistossa. Tutkin työyhteisön vuorovaikutusta ja vasta valmistuneiden kokemuksia siitä ensimmäisessä työpaikassaan. Osallistuessasi tutkimukseen olet tuottamassa uutta tietoa työyhteisön vuorovaikutuksesta.

Jos kiinnostuit tai haluat tarkempia tietoja, ota yhteyttä sähköpostitse minuun. Voit ilmaista kiinnostuksesi tutkimukseen, vaikka valmistuisit vasta kesän tai syksyn 2017 aikana.

Hyvää kevään jatkoa!

Ystävällisin terveisin"

Sari Rajamäki, FM / MA
Tohtoriopiskelija / Doctoral student
Puheviestintä / Speech communication
Kieli- ja viestintätieteiden laitos / Department of Language and Communication Studies
Jyväskylän yliopisto / University of Jyväskylä
sari.v.p.rajamaki(ät)jyu.fi
+358504141013