pakkasraja.jpg
Etusivu / Lapin ammattikorkeakoulu - Lapin AMK / Opiskelijalle / Kilpailukutsu: virtuaalisia kohtaamispaikkoja opiskelijoiden ja työnantajien välille
Oppilaitos tiedottaa

Kilpailukutsu: virtuaalisia kohtaamispaikkoja opiskelijoiden ja työnantajien välille

Kaikki virtuaalisten ratkaisujen kehittämisestä kiinnostuneet opiskelijat tai vastavalmistuneet kutsutaan mukaan kehittämään työnantajien ja opiskelijoiden välille virtuaalisia ja reaaliaikaisia kohtaamispaikkoja. Voit osallistua yksin vai tiimissä (maks. 4 henkilöä.)


Korkeakoulukentällä on järjestetty erilaisia kohtaamisia työnantajien ja opiskelijoiden välillä työllistymisen tukemiseksi. Tällaisia kohtaamisia ovat muun muassa erilaiset ura- ja rekrytapahtumat, speed dating -tapaamiset, messut, yritysesittäytymiset ja verkostoitumistilaisuudet.

Näiden tapahtumien järjestämisen haaste on ollut, että ne vaativat paljon organisointia. Toisaalta yhteistä aikaa kohtaamiselle on vaikea löytää eikä ajallisesti työn ja työntekijän tarve kohtaa isoilla massoilla. Pienyritysten ja järjestöjen voi olla vaikea päästä osallistumaan maksullisiin tapahtumiin.

Kilpailun tavoitteena on kehittää digitaalisia ratkaisuja ja sisältöjä virtuaalisiin kohtaamisiin työnhakijan ja -antajan välillä.

Lue lisää: http://www.sometaduuniin.fi/2017/03/02/kilpailukutsu/