pakkasraja.jpg
Etusivu / Lapin ammattikorkeakoulu - Lapin AMK / Opiskelijalle / Innomylly: ideoi digitaalinen palvelu melko tylsästä busineksesta?
Oppilaitos tiedottaa

Innomylly: ideoi digitaalinen palvelu melko tylsästä busineksesta?

Muutama sana energiasta ja vedestä: Loistehomaksu. Hulevesiviemäri. Hajupäästö ja -tarkkailu. Mittarointipyyntö. Astepäiväluku. Jyrsinturve ja puutähdehake.


Sytyttääkö?
Innostaako?
Eikö?
Liittyykö tämä mitenkään sinun arkeesi?
Tai missä tässä on bisnes?

Napapiirin Energia ja Vesi isännöi tänä keväänä Innomylly-tapahtuman, jota toteuttamassa ovat mukana Lapin yliopisto, Lapin Ammattikorkeakoulu ja Proinno Design.

Tapahtumassa tuotetaan monille meistä melko tylsäksi ja etäiseksi jäävälle toimialalle uusia oivalluksia ja liiketoiminnan mahdollisuuksia.

Tule mukaan ideoimaan digitaalinen palvelu, joka yhdistyy NeVen olemassa oleviin toimintoihin, tai hyödyntää yrityksen tuottamia datavirtoja, joita muuten riittää aika tavalla!

Aikataulu

Innomylly järjestetään kahdessa intensiivisessä osassa ja niiden väliin jäävien kahden viikon aikana Rovaniemellä:

Kick off 7.-8.4. (klo 10-18)
o Tehtävänanto, osallistujien ryhmäytyminen sekä ideoinnin aloitus.

Väliraati viikolla 15
o Mahdollisuus esitellä konseptin välivaihe ja saada siitä palautetta.

Demo day 19.-20.4. (klo 10-18)
o Hiotaan omat konseptit kuntoon, esitellään, arvioidaan ja palkitaan ne.

Intensiivipäivien välisenä aikana ryhmät työstävät konsepteja tahoillaan, ja kysyvät NeVen edustajilta kaikkea maan ja taivaan väliltä.
Aikataulutettujen päivien tapahtumapaikka on Hotel Santa Claus Rovaniemen keskustassa.

Lopputulos

Arvioitavaksi lopputulokseksi ryhmiltä kelpaa vapaamuotoinen esitys tuotetusta palvelukonseptista. Esityksen tukena voi käyttää protoa tai demoa, sähköistä tai vaikka paperista.

Palkinnot

Parhaaksi arvioidun konseptin tuottanut ryhmä saa palkinnoksi 2000 € stipendin sekä 4-6 kuukaudeksi työtilat yliopistolta jatkokehitystä varten.

Lisäksi kaikki kilpailijat saavat kiitoksena osallistumisesta jonkin seuraavista innovointipaketeista: 360°-kamera, action-kamera, piirtopöytä, 7” tabletti.

Omalta oppilaitokselta voi tietysti hankkia osallistumisesta myös opintopisteitä, kun sopii opettajan kanssa, minkä kurssin osallistumisella saa suorittaa ja miten.

Ilmoittautuminen

Ilmoittaudu mukaan Eventbritella tästä linkistä maanantaihin 27.3. klo 23:00 mennessä! - http://bit.ly/2lz49P4

Paikkoja on 30 osallistujalle.

Kerro ilmoittautuessasi koulutusohjelmasi, osaamisesi ja toivomasi tuotepaketti. Tapahtumapäivinä on tarjolla purtavaa, joten kerrothan myös mahdollisesta erityisruokavaliosta tai allergioista.