pakkasraja.jpg
Etusivu / Lapin ammattikorkeakoulu - Lapin AMK / Opiskelijalle / Ilmoittautuminen lukuvuodelle 2017-2018 läsnä- tai poissaolevaksi ja ilmoittautuminen syksyn 2017 opinnoille
Oppilaitos tiedottaa

Ilmoittautuminen lukuvuodelle 2017-2018 läsnä- tai poissaolevaksi ja ilmoittautuminen syksyn 2017 opinnoille
1. Lukuvuodelle 2017-2018 opintojaan jatkavan opiskelijan tulee ilmoittautua läsnä- tai poissaolevaksi 15.4.-31.5.2017 välisenä aikana WinhaWillessä, https://winhaweb.lapinamk.fi/.

WinhaWille toimii parhaiten Explorer 11.xx tai Mozilla Firefox 45.xx selaimilla.

Lisätietoa ja ohjeita ilmoittautumisesta löytyy osoitteesta http://www.lapinamk.fi/fi/Opiskelijalle/Opinto-opas,-AMK-tutkinto/Lukuvuoden-kaynnistyminen/Ilmoittautuminen-opiskelijaksi  kohdasta Ilmoittautuminen opiskelijaksi. Opiskelija menettää opiskeluoikeutensa, mikäli hän ei tee läsnä- tai poissaoloilmoitusta määräaikaan mennessä. Hakemuksen perusteella opiskeluoikeus on mahdollista palauttaa. Hakemuksen käsittelystä peritään 50 euron maksu. Jos sinulla on ongelmia ilmoittautumisen kanssa, ole yhteydessä sähköpostilla osoitteeseen opiskelijarekisteri@lapinamk.fi.

2. Syksyn opintojen ilmoittautumisaika on 15.4.-15.5.2017. Ilmoittautumisen voi tehdä SoleOPSin kautta.

Syksyn opintojen ilmoittautumisaika on 15.4.-15.5. Lisätietoja ja ohjeita löytyy osoitteesta http://julkiset.lapinamk.fi/DropOffLibrary/SoleOPS%20Ilmoittautuminen%20opinnoille.pdf. Ilmoittautumisten perusteella opettajat tekevät syksyn suunnitelmansa ja lukujärjestyksentekijät osaavat varata sopivan kokoiset tilat. Jos sinulla on ongelmia ilmoittautumisen kanssa, ole yhteydessä tutor-opettajaasi.


Käyttäjätunnukset ja unohtuneet salasanat

Käyttäjätunnuksen voi aktivoida tai unohtuneen salasanan voi vaihtaa verkkopankkitunnistautumisella tai mobiilivarmenteella osoitteessa https://identity.luc.fi. Ohjeet löytyvät osoitteesta https://identity.luc.fi/pwreset.
Unohtunut salasana voidaan vaihtaa myös soittamalla IT palvelupisteeseen p. 0207985800.