kilpisjärven sääski.jpg
Etusivu / Lapin ammattikorkeakoulu - Lapin AMK / Työelämälle / Tutkimus ja kehitys / Lapin luonnontuotteet / Kaikki julkaisut luettelona
Julkaisuluettelo

Vuosi 2017

Kurtti, Jari (2017): Pala puhdasta pohjoista luontoa

Kauppinen, Tuija & Misikangas, Katja (2017): Metsän keskeltä maailmalle

Kinnunen, Johanna (2017): Luonnonkasvit elintarvikeraaka-aineena - mitä toimijalta vaaditaan? Elintarvike ja Terveys 3/2017.

Peltola Rainer, Niemi Seija & Kinnunen Johanna (2017): Pohjoinen Puhtaus – missä mennään. Lapin ammattikorkeakoulun verkkolehti Lumen 1/2017.

Vuosi 2016

Kinnunen, Johanna (2016): Puhtaat pohjoiset luonnontuotteet – ja vielä luomuna? Case-esimerkkejä elävästä yrityselämästä

Kinnunen, Johanna (2016): Sodankylän keskuskeittiössä lähiruoka on arkipäivää. AmmattikeittiöOsaaja 4/2016.

Kinnunen, Johanna (2016): Villikasvien elintarvikekäytön mahdollisuudet lisääntyivät. Lapin ammattikorkeakoulun verkkolehti Lumen 3/2016.

Kinnunen, Johanna & Niemi, Seija (2016): Laadun ja turvallisuuden kehittäminen elintarvikeketjussa. Lapin ammattikorkeakoulun verkkolehti Lumen 2/2016.

Lavia, Anna-Riikka (2016): Jäätelön voimalla isojen kumppaniksi

Niemi, Seija (2016): Lappilaiset marjat - terveydeksi. Lapin ammattikorkeakoulun verkkolehti Lumen 3/2016.

Niemi, Seija & Kinnunen, Johanna (2016): Opas elintarvikealan yrittäjälle luonnonkasvien käytöstä - Luonnontuotealan uuselintarvikekysymykset. Sarja D Muut julkaisut, Lapin ammattikorkeakoulu.

Nordin, Rita (2016): Kansainvälistyminen ja suhteiden rakentaminen on matkana samanlainen kuin ensitreffeiltä avioliittoon

MartatTV (muunnettu suoratoistoon soveltuvaksi 2016): Pohjoisen parhaat sienet

Mattila, Pirjo (2016): Kotimaisista marjoista terveyttä ja hyvinvointia

Peltola, Rainer (2016): Maarianheinät

Peltola, Rainer (2016): Pihkauuteen mikrobiologiaa

Peltola, Rainer (2016): Mustikka onkin puolukka ja Kanadassa kanadanmustikka on jotain muuta

Peltola, Rainer (2016): Urea juurikäävän torjunnassa

Uusitalo, Marja; Wuori, Olli; Rikkonen, Pasi; Veijola, Jussi & Jauho, Tuomas (2016): Lähiruoasta matkailu-ravintoloiden valttikortti? Keittiömestareiden ja ravintolan vastuuhenkilöiden näkemyksiä lähiruoan käytöstä Levillä ja Saariselällä. Luonnonvara- ja biotalouden tutkimus 54/2016. Luonnonvarakeskus, Helsinki.

Wuori, Olli; Uusitalo, Marja; Veijola, Jussi & Jauho, Tuomas (2016): Valitseeko matkailija lähiruokaa lautaselleen? Matkailijoiden asennoituminen paikallisten elintarvikkeiden ja villiruoan käyttöön Levillä. Luonnonvarojen ja biotalouden tutkimus 14/2016. Luonnonvarakeskus, Helsinki.

YHTEYDENOTOT JA LISÄTIEDOT

Rainer Peltola
puh. 029 532 6429,
rainer.peltola@luke.fi

Seija Niemi
puh. 040 181 3296,
seija.niemiharmaasähköposti.jpg

Johanna Kinnunen
puh. 040 646 2474,
johanna.kinnunenharmaasähköposti.jpg