kilpisjärven sääski.jpg
Etusivu / Lapin ammattikorkeakoulu - Lapin AMK / Työelämälle / Tutkimus ja kehitys / Lapin luonnontuotteet / Elinkeinollinen merkitys

TEEMA: Luonnontuotteiden elinkeinollinen merkitys

Artikkelit

Kinnunen, Johanna (2017): Luonnonkasvit elintarvikeraaka-aineena - mitä toimijalta vaaditaan? Elintarvike ja Terveys 3/2017.

Kinnunen, Johanna (2016): Villikasvien elintarvikekäytön mahdollisuudet lisääntyivät. Lapin ammattikorkeakoulun verkkolehti Lumen 3/2016.

Kinnunen, Johanna (2016): Sodankylän keskuskeittiössä lähiruoka on arkipäivää. AmmattikeittiöOsaaja 4/2016.

Kinnunen, Johanna & Niemi, Seija (2016): Laadun ja turvallisuuden kehittäminen elintarvikeketjussa. Lapin ammattikorkeakoulun verkkolehti Lumen 2/2016.

Blogit
Arktista yritysvoimaa -blogi:

Arctic Forest Foods Oy/ Kurtti, Jari (2017): Pala puhdasta pohjoista luontoa

Arctic Warriors Oy/ Kauppinen, Tuija & Misikangas, Katja (2017): Metsän keskeltä maailmalle

Arctic Ice Cream Factory/ Lavia, Anna-Riikka (2016): Jäätelön voimalla isojen kumppaniksi


Lutusen blogi:

Nordin, Rita (2016): Kansainvälistyminen ja suhteiden rakentaminen on matkana samanlainen kuin ensitreffeiltä avioliittoon

Kinnunen, Johanna (2016): Puhtaat pohjoiset luonnontuotteet – ja vielä luomuna? Case-esimerkkejä elävästä yrityselämästä

Erillisselvitykset

Peltola, Rainer (2016): Maarianheinät

Peltola, Rainer (2016): Pihkauuteen mikrobiologiaa

Oppaat

Niemi, Seija & Kinnunen, Johanna (2016): Opas elintarvikealan yrittäjälle luonnonkasvien käytöstä - Luonnontuotealan uuselintarvikekysymykset. Sarja D Muut julkaisut, Lapin ammattikorkeakoulu.

Raportit

Wuori, Olli; Uusitalo, Marja; Veijola, Jussi & Jauho, Tuomas (2016): Valitseeko matkailija lähiruokaa lautaselleen? Matkailijoiden asennoituminen paikallisten elintarvikkeiden ja villiruoan käyttöön Levillä. Luonnonvarojen ja biotalouden tutkimus 14/2016. Luonnonvarakeskus, Helsinki.

Uusitalo, Marja; Wuori, Olli; Rikkonen, Pasi; Veijola, Jussi & Jauho, Tuomas (2016): Lähiruoasta matkailu-ravintoloiden valttikortti? Keittiömestareiden ja ravintolan vastuuhenkilöiden näkemyksiä lähiruoan käytöstä Levillä ja Saariselällä. Luonnonvara- ja biotalouden tutkimus 54/2016. Luonnonvarakeskus, Helsinki.

YHTEYDENOTOT JA LISÄTIEDOT

Rainer Peltola
puh. 029 532 6429,
rainer.peltola@luke.fi

Seija Niemi
puh. 040 181 3296,
seija.niemiharmaasähköposti.jpg

Johanna Kinnunen
puh. 040 646 2474,
johanna.kinnunenharmaasähköposti.jpg