kilpisjärven sääski.jpg
Etusivu / Lapin ammattikorkeakoulu - Lapin AMK / Työelämälle / Tutkimus ja kehitys / Lapin luonnontuotteet / Blogit ja julkaisut
Artikkelit
Kinnunen, Johanna & Niemi, Seija (2016): Laadun ja turvallisuuden kehittäminen elintarvikeketjussa. Lapin ammattikorkeakoulun verkkolehti Lumen 2/2016.
Blogit
Arktista yritysvoimaa:

Arctic Ice Cream Factory/ Lavia, Anna-Riikka (2016): Jäätelön voimalla isojen kumppaniksi

Luonnonvarakeskus/ blogiartikkelit:

Peltola, Rainer (2016): Mustikka onkin puolukka ja Kanadassa kanadanmustikka on jotain muuta

Lapin AMK/ blogiartikkelit:

Niemi, Seija (2016): Lappilaiset marjat - terveydeksi

Kinnunen, Johanna (2016): Puhtaat pohjoiset luonnontuotteet – ja vielä luomuna? Case-esimerkkejä elävästä yrityselämästä

Esitteet ja oppaat
Lutunen -esite (217,2 kB)
Raportit

Wuori, Olli; Uusitalo, Marja; Veijola, Jussi & Jauho, Tuomas (2016): Valitseeko matkailija lähiruokaa lautaselleen? Matkailijoiden asennoituminen paikallisten elintarvikkeiden ja villiruoan käyttöön Levillä. Luonnonvarojen ja biotalouden tutkimus 14/2006. Luonnonvarakeskus, Helsinki.

Webinaarit
Mattila, Pirjo (2016): Marjojen terveysvaikutukset
lutunen logo.png