kilpisjärven sääski.jpg
Etusivu / Lapin ammattikorkeakoulu - Lapin AMK / Työelämälle / Tutkimus ja kehitys / Lapin luonnontuotteet / Blogit ja julkaisut
Artikkelit

Niemi, Seija (2016): Lappilaiset marjat – terveydeksi. Lapin ammattikorkeakoulun verkkolehti Lumen 3/2016.

Kinnunen, Johanna (2016): Villikasvien elintarvikekäytön mahdollisuudet lisääntyivät. Lapin ammattikorkeakoulun verkkolehti Lumen 3/2016.

Kinnunen, Johanna (2016): Sodankylän keskuskeittiössä lähiruoka on arkipäivää. AmmattikeittiöOsaaja 4/2016.

Kinnunen, Johanna & Niemi, Seija (2016): Laadun ja turvallisuuden kehittäminen elintarvikeketjussa. Lapin ammattikorkeakoulun verkkolehti Lumen 2/2016.

Raportit

Wuori, Olli; Uusitalo, Marja; Veijola, Jussi & Jauho, Tuomas (2016): Valitseeko matkailija lähiruokaa lautaselleen? Matkailijoiden asennoituminen paikallisten elintarvikkeiden ja villiruoan käyttöön Levillä. Luonnonvarojen ja biotalouden tutkimus 14/2006. Luonnonvarakeskus, Helsinki.

Webinaarit
Mattila, Pirjo (2016): Marjojen terveysvaikutukset
lutunen logo.png