kuva
Lapin AMK työelämälle banneri net.jpg
Etusivu / Lapin ammattikorkeakoulu - Lapin AMK / Työelämälle / Tutkimus ja kehitys / Ennen vuotta 2014 päättyneet hankkeet / Hankkeet Kemi-Tornio / Päättyneet 2008 - 2013
 Hankkeen tiedot: 
 Nimi:

SKY: Sosiaali- ja terveysalan simulaatio- ja kehittämisympäristön rakentaminen

 Tavoite: Hankkeen päätarkoituksena on perustaa sosiaali- ja terveysalan simulaatio- ja kehittämisympäristö Kemi-Tornion ammattikorkeakoulun tiloihin. Keskeistä ympäristössä on sen muunneltavuus. Hanketta tukee ”Sosiaali- ja terveysalan kehittämisympäristö” (SKY) –hanke.

Kehitystavoitteena hankkeessa on monialaisuuden ja tiimityöskentelyn toimivuuden parantaminen sekä olemassa olevan välineistön hyödyntäminen sähköisten palveluiden käyttöasteen paranemisessa niin kuntalaisten kuin kunnan työntekijöiden keskuudessa. Hankkeen kautta pyritään vaikuttamaan Arctic Communicator (AC) –ohjelmiston käyttöasteeseen.
 Tulokset: Hankkeen tuloksena syntyy käyttäjiä lähellä oleva ja kustannustehokas ympäristö, jota voidaan käyttää perusopetuksen lisäksi mm. täydennyskoulutuspaikkana, näyttöjen antamispaikkana sekä hyvinvointiteknologian testaus- ja laite-esittelypaikkana.

Simulaatio- ja kehittämisympäristö mahdollistaa koulutuksen järjestämistä Meri-Lapin alueella. Ympäristö saattaa ajan tasalle simulaatio-opetuksen ja on edistyksellinen kehittämisympäristö.
 Päätoteuttaja: Kemi-Tornion ammattikorkeakoulu
 Yhteistyökumppanit: Länsi-Pohjan sairaanhoitopiiri
 Aikataulu: 1.1.2012 - 31.12.2013
 Lisätietoja: Hannele Paloranta
 Kotisivut: https://blogi.eoppimispalvelut.fi/skyhanke/
 Rahoituslähteet: Lapin liitto, Omarahoitteinen, Sairaanhoitopiirit