Lapin AMK työelämälle banneri GOLF.jpg
Etusivu / Lapin ammattikorkeakoulu - Lapin AMK / Työelämälle / Kehittämisympäristöt

JaloteräsStudio

Special Steel Studio

JaloteräsStudio on saumaton osa ammattikorkeakoulun tekniikan TKI:n materiaalien käytettävyyden tutkimusta. Näin on varmistettu, että JaloteräsStudion resursseja voidaan hyödyntää ja kehittää parhaalla mahdollisella tavalla.

JaloteräsStudion laitekanta laajentaa erityisesti ruostumattoman teräksen soveltavan tutkimuksen mahdollisuuksia tuomalla teollisen mittakaavan tuotekehitykseen tarvittavat laitteet ja osaamisen materiaalien käytettävyyden tutkimuksen saumattomaksi osaksi.

Vuoden 2012 alusta lähtien termi "Jaloteräs" tarkoittaa kaikkia teräksiä, joilla on erityisominaisuuksia eli korroosionkestäviä, kuumalujia, korkean lämpötilan, kulutuskestäviä, ultralujia, jne. teräksiä.

JaloteräsStudio tarjoaa yrityksille jaloteräksiin liittyen tuotesuunnittelua, protovalmistusta, teknologiaselvityksiä, asiantuntijapalveluita, koulutusta, uusinta tutkimustietoa sekä tarvittaessa tiloja ja laitteita.

Studiolla voidaan nyt tehdä myös lasermerkkauksia Cajon Technologies Oy:n lasermerkintälaitteella.

Merkkauslaser Cajo.jpg

LapinAMK Materiaalienkäytettävyys vinjetti.jpg
Yhteystiedot
JaloteräsStudio palvelee yrityksiä Torniossa Etappitie 4:ssä Lappian ammattiopiston metallihallin yhteydessä.

Studion henkilökunta odottaa yhteydenottoasi ja on valmiina palvelemaan jaloteräksiin liittyvien ongelmien selvittelyssä, tuoteideoiden alkuvaiheen suunnittelussa ja prototyyppivalmistuksessa.

rauno.toppilasähköposti.jpg
050 310 9542