kuva
Lapin AMK työelämälle banneri net.jpg
Etusivu / Lapin ammattikorkeakoulu - Lapin AMK / Työelämälle / Kehittämisympäristöt / Green Care

Green Care -yrittäjyys 2017-2018Lapin alueella on useita potentiaalisia toimijoita, joilla on tarve kehittää palveluitaan kohti Green Care -toimintaa, eli tuottaa luonnon hyvinvointivaikutuksia hyödyntäviä palveluita. Kuitenkaan kaikki kehittämistarpeet eivät ole nousseet esille tai kehittämiskohteiksi. Lapissa myös sote- ja maakuntauudistus sekä kasvu- ja rakennemuutokset voivat osaltaan nostaa esiin uusia tarpeita Green Care -palvelutuotantoon.

Hankkeen päätavoitteina on löytää Lapin alueen Green Care -toimintaan liittyvät kehittämistarpeet ja kehittämisen mahdollistavat tekijät sekä aktivoida kehittämisestä kiinnostuneet toimijat mukaan Green Care -kehitystyöhön. Tavoitteena on myös synnyttää uusia yrittämisen mahdollisuuksia, kehittämisideoita sekä toimijakumppanuuksia mm. hyvinvointi-, matkailu-, taide- ja kulttuuri- sekä maa- ja metsätalous- ja luonnonvara-alan yrittäjille ja yrittämisestä kiinnostuneille.

Green Care -yrittämisen kehittämistarpeet -hanke toteutetaan Lapin alueella 1.8.2017–31.12.2018. Hankkeen kohderyhmänä ovat alueen maa- ja metsätalouden, sosiaali- ja terveysalojen, matkailualan sekä taide- ja kulttuurialan yrittäjät ja yrittämisestä kiinnostuneet henkilöt. Hankkeen toteuttaa Lapin ammattikorkeakoulu Oy yhdessä maakunnan eri alojen yritystoimien edustajien ja yrittäjien kanssa.
Yhteystiedot
Sanna Vinblad
projektipäällikkö / Green Care -koulutushanke
p.040 701 2238
sanna.vinbladLapin AMK sähköposti harmaa
Leena Välimaa
projektisuunnittelija
p.040 053 9680
leena.valimaaLapin AMK sähköposti harmaa
Sari Petäjä
projektisuunnittelija
p. 040 620 5595
sari.petajaLapin AMK sähköposti harmaa