pakkasraja.jpg
Etusivu / Lapin ammattikorkeakoulu - Lapin AMK / Opiskelijalle / Opinto-opas, AMK-tutkinto / Kesäopinnot

Kesäopinnot 2017

1. Lapin AMKin 2017 kesäopintotarjonta

Osaamisalat tarjoavat erilaisia mahdollisuuksia tehdä opintoja myös kesäaikana (1.6. - 31.8.2017). Kesäopinnot löytyvät SoleOpsista -> Kesäopinnot -> aloitusvuosi 2016 - 2017, KESA2017.

--> Ilmoittautumisaika on 15.3. - 15.4.2017. Muistin virkistykseksi ohje. ilmoittautumiseen.

--> Kesäopintojen infosivu (
sivu julkaistaan myöhemmin, lähempänä kesäopintojen aloitusta)

 

 

 

2. Valtakunnallinen kesäopintoportaali 2017 summersemester.fiIlmoittautuminen 21 ammattikorkeakoulun yhteisen kesäopintoportaalin opintojaksoille 15.3. - 15.4.2017 , mutta kannattaa olla nopea. Paikkoja on rajallinen määrä tarjolla. Tutustu tarjontaan: www.summersemester.fi.

**Mitä voin opiskella kesällä?

Summersemester.fi - portaaliin on koottu 21 ammattikorkeakoulun kesäopintojaksotarjonta. Voit valita opintojaksoja kaikkien AMKien tarjonnasta. Opintojaksot ovat pääosin verkko-opintoja. 

**Milloin ilmoittaudun kesäopintojaksoille?

Opintojaksotarjontaan pääset tutustumaan 1.3.2017 alkaen. Suosituimmat opintojaksot täyttyvät nopeasti, joten olethan ajoissa liikkeellä.

”Halusin jouduttaa opintojani opiskelemalla myös kesällä”  Turun AMK toteutti palautekyselyn viimevuotisista kesäopinnoista.  60 % vastaajista opiskeli kesällä, koska halusi jouduttaa opintojaan.  40 % vastaajista nosti esiin myös mahdollisuuden opiskella muiden ammattikorkeakoulujen opintojaksoilla.

77 % mielestä kesän 2016 opintojaksotarjonta oli kattava. Portaalia on kehitetty kuluvan vuoden aikana monilta osin. Tarjonta on laadukkaampaa ja monipuolisempaa. Toiminta-ajatus on kuitenkin sama; voit opiskella missä haluat, minkä ammattikorkeakoulun opintojaksolla haluat ja milloin haluat. 

Save the dates: Portaali aukeaa 1.3.2017 --> Tutustu opintojaksoihin --> Ilmoittautuminen alkaa 15.3.2017. 

 

#kesälukukausi # summersemester #opiskeluympärivuoden #skarppaankesällä

 

Kesäopintoihin voivat osallistua kaikkien mukana olevien AMKien opiskelijat. Opiskelu on tutkinto-opiskelijoille ilmaista ja suoritukset luetaan hyväksi AMK-opintoihin edellyttäen, että ne sopivat opiskelijan henkilökohtaiseen opetussuunnitelmaan. Avoimen AMK:n opiskelijat maksavat avoimen AMK:n mukaisen maksun opinnoistaan.

Voit siis osallistua kesäopintoihin:  

1) Ilmoittautumalla Lapin AMKin opiskelijoille tarkoitettuihin kesäopintoihin. Kaikki Lapin AMKin kesäopintovaihtoehdot                    ovat tarjolla SoleOpsissa. Huomaa, että nämä kaikki eivät välttämättä ole valtakunnallisella tarjottimella mukana.

JA / TAI

 2) Ilmoittautumalla minkä tahansa AMKin kurssille valtakunnallisessa  summersemester.fi -portaalissa.

Lapin AMKin yhteyshenkilöt tavoitat mailista: kesaopinnotsähköposti.jpg

Opintotuen hakeminen kesäajalle
Opiskelija voi hakea opintotukea myös kesäopintoihin. Lisätietoa kesäajan opintotuen ehdoista Kelan sivuilta.

Kesäopintotuki kannattaa hakea ajoissa. Opintotukea ei myönnetä takautuvasti kuin ainoastaan hakemuksen jättökuukaudesta lähtien.

   

 

YHTEYSTIEDOT

kesaopinnotharmaasähköposti.jpg