pakkasraja.jpg
Etusivu / Lapin ammattikorkeakoulu - Lapin AMK / Opiskelijalle / Opinto-opas, AMK-tutkinto / Kesäopinnot

Kesäopinnot / SUMMER CAMPUS

Lapin AMKin 2017 kesäopintotarjonta ja ilmoittautuminen

Etsitkö apuja verkko-opintojen toteutuksiin liittyen? Miten pääset Moodleen? Miten löydät virtuaalisen luokan? Milloin on verkko-oppimisen työkalujen perehdytykset? Tutkaile huolella kesäopintojen infosivu.

--> Ilmoittautumisaika on 15.3. - 15.4.2017. Muistin virkistykseksi ohje ilmoittautumiseen.

Osaamisalat tarjoavat erilaisia mahdollisuuksia tehdä opintoja myös kesäaikana (1.6. - 31.8.2017). Kesäopinnot löytyvät SoleOpsista -> Kesäopinnot -> aloitusvuosi 2016 - 2017.

Valtakunnallinen kesäopintoportaali summersemester.fi

Ammattikorkeakoulujen uusi kesäopintoportaali auttaa opiskelijaa löytämään kiinnostavia kesäopintoja sekä omasta että muista AMKeista. 


Ilmoittautuminen 21 ammattikorkeakoulun yhteisen kesäopintoportaalin opintojaksoille alkaa 15.3.2017. Ilmoittautuminen on auki 15.4.2017 asti, mutta kannattaa olla nopea. Paikkoja on rajallinen määrä tarjolla. Tutustu tarjontaan: www.summersemester.fi.

Kukin AMK hoitaa ilmoittautuneet omalla tavallaan opintojaksoille. Ilmoittautumisessa on tärkeää käyttää oppilaitoksen omaa sähköpostia ja noudattaa muita ilmoittautumisohjeita tai käyttää annettuja ilmaiskoodeja.

Kesäopintoihin voivat osallistua kaikkien mukana olevien AMKien opiskelijat. Opiskelu on tutkinto-opiskelijoille ilmaista ja suoritukset luetaan hyväksi AMK-opintoihin edellyttäen, että ne sopivat opiskelijan henkilökohtaiseen opetussuunnitelmaan. Avoimen AMK:n opiskelijat maksavat avoimen AMK:n mukaisen maksun opinnoistaan.

Ammattikorkeakoulut saavat itse päättää, mitä opintoja laittavat portaaliin tarjolle. Portaalin tarjonta tullee painottumaan verkkokursseihin.

Voit siis osallistua kesäopintoihin 

  • ilmoittautumalla minkä tahansa AMKin kurssille valtakunnallisessa summersemester.fi -portaalissa ja/tai
  • ilmoittautumalla vain Lapin AMKin opiskelijoille tarkoitettuihin kesäopintoihin. Kaikki Lapin AMKin kesäopintovaihtoehdot ovat tarjolla  SoleOpsissa. Huomaa, että nämä kaikki eivät välttämättä ole valtakunnallisella tarjottimella mukana. Tarkemmin kesälukukaudesta ja ilmoittautumisesta Lapin AMKissa.  

Opiskelija saa suoritusmerkinnän oppilaitoksesta, johon kesäopinnon tekee. Tuo suoritus täytyy joko sisällyttää tutkintoon tai sillä voi korvata jonkun saman sisältöisen opintojakson (sisällytys tai korvaavuus). Hakumenettely tapahtuu SoleOpsin kautta. Oma tutor opettaja auttaa asiassa. Muiden AMKien opiskelijoiden opintosuoritusotteet lähetetään kesäopintoportaaliin ilmoitetulle yhteyshenkilölle, joka hoitaa ne eteenpäin oman prosessinsa mukaan.

Lapin AMKin yhteyshenkilöt tavoitat mailista: kesaopinnotsähköposti.jpg

Opintotuen hakeminen kesäajalle
Opiskelija voi hakea opintotukea myös kesäopintoihin. Lisätietoa kesäajan opintotuen ehdoista Kelan sivuilta.

 

 

Kesäopintotuki kannattaa hakea ajoissa. Opintotukea ei myönnetä takautuvasti kuin ainoastaan hakemuksen jättökuukaudesta lähtien.

   

 karuselli jalkapallo RDO 0020 03328Rodeo.jpg

YHTEYSTIEDOT

kesaopinnotharmaasähköposti.jpg