pakkasraja.jpg
Etusivu / Lapin ammattikorkeakoulu - Lapin AMK / Opiskelijalle / Aloittavan opiskelijan opas

avoimen ammattikorkeakoulun opiskelijasta tutkinto-opiskelijaksi

 

Tullessasi valituksi ja siirtyessäsi avoimen AMKin opiskelijasta Lapin AMKin tutkinto-opiskelijaksi huomioithan seuraavat asiat:

  1. Ilmoita siirtymisestä avoimen AMKin opiskelijasta tutkinto-opiskelijaksi avoimen AMKin opintosihteerille Seija Enbuskelle (etunimi.sukunimi (at)lapinamk.fi). Hän antaa lisätietoja käyttäjätunnuksen voimassaoloajasta.
  2. Avoimen AMKin käyttäjätunnus ja opiskelijanumero lakkaavat toimimasta opiskeluoikeuden päättyessä avoimessa ammattikorkeakoulussa. Kyseisellä tunnuksella pääsy järjestelmiin (esimerkiksi sähköposti, Moodle, k-asema, One drive) ja järjestelmissä oleviin tietoihin sekä dokumentteihin lakkaa. Opiskelijan tulee itse huolehtia tarvittavien tietojen ja dokumenttien talteen ottamisesta ennen opiskeluoikeuden päättymistä avoimessa ammattikorkeakoulussa.
  3. Avoimen AMKin käyttäjätunnuksen liittyvät oppilaitoksen palvelimilla (k-asema ja Moodle) olevat tiedot ja dokumentit on mahdollista siirtää uudelle tutkinto-opiskelijan käyttäjätunnukselle. Tämä edellyttää yhteydenottoa Servicedeskiin (servicedesk (at)luc.fi) ja eOppimispalveluihin (eoppimispalvelut (at) lapinamk.fi) ENNEN järjestelmiin kirjautumista tutkinto-opiskelijan tunnuksella.
  4. Aloittaessasi opinnot tutkinto-opiskelijana ilmoittaudu opintojaksoille SoleOPSissa uudella tutkinto-opiskelijan käyttäjätunnuksella joko itse, jos ilmoittautuminen opintojaksoille on vielä avoinna tai voit pyytää apua osaamisalan opintosihteeriltä tai opintojakson vastuuopettajalta jos ilmoittautumisaika on jo päättynyt.
  5. Tutkinto-opiskelijaksi päästyäsi hae hyväksiluku avoimessa ammattikorkeakoulussa suoritetuista opinnoista. Korvaavuushakemuksen ja ohjeen löydät SoleOPSin sähköisestä asioinnista.
  6. Opiskelijakortteja, alennuksia, opintotukea ym. varten tarvittavat opiskelijatodistukset ym. saat osaamisalan opintosihteeriltä.