Avoinamk_tyttojasateenvarjo_1920x400px.jpg
Etusivu / Lapin ammattikorkeakoulu - Lapin AMK / Hakijalle / Avoin ammattikorkeakoulu / Opintotarjonta

Opintoja kaikilta koulutusaloilta

 

Avoimen ammattikorkeakoulun kautta voit opiskella AMK-tutkintoon ja ylempään AMK-tutkintoon kuuluvia opintoja kaikilta Lapin ammattikorkeakoulun koulutusaloilta. Opintoja voit suorittaa avoimen AMKin järjestämillä erillisopintojaksoilla iltaisin ja viikonloppuisin sekä polkuopintoina tutkinto-opiskelijoiden ryhmissä työjärjestysten mukaisesti päivä- tai monimuoto-opintoina. Monimuoto-opinnot on järjestetty siten, että opiskelu työn ohella on mahdollista. Useilla ryhmillä opetusta on iltaisin ja viikonloppuisin ja opetuksessa hyödynnetään etä- ja verkko-oppimisympäristöjä. Opetuksessa hyödynnetään etä- ja verkko-oppimisympäristöjä, jonka vuoksi jokaisella opiskelijalla tulee olla käytettävissä oma tietokone

Yksittäiset opintojaksot ja opintokokonaisuudet 
Avoimen AMKin erillisopintojaksot ja monimuoto-opintoina toteutettavat opinnot löytyvät Maakuntakorkeakoulun koulutushausta osoitteesta www.maakuntakorkeakoulu.fi, joka sisältää tietoa Lapin korkeakoulujen avoimen opetuksen tarjonnasta.

Päiväopintoina toteutettavista opinnoista voit kysyä avoimen AMKin henkilökunnalta  avoinamksähköposti.jpg

Polkuopinnot
Avoimen opiskelijat voivat opiskella tutkintotavoitteisesti polkuopiskelijoina tutkinto-opiskelijoiden ryhmissä.
Koulutusten opetussuunnitelmat löytyvät  SoleOPS-järjestelmästä. Lisää polkuopiskelusta ja polkuopinnoista täältä

OPINTOJEN SUUNNITTELU

 

Opintojen suunnitteluun liittyvissä asioissa voit olla yhteydessä avoimen AMKin henkilökuntaan. Avoimen ammattikorkeakoulun suunnittelija Jonna Löf  ja koordinaattori Niina Riihiniemi ohjaavat sinua opintojesi suunnittelussa, korkeakouluopiskeluun liittyvissä asioissa sekä erilaisten opiskeluvaihtoehtojen pohtimisessa.  Lisäksi Lapin AMKin opinto-ohjaajat, opettajat ja koulutusvastaavat ohjaavat ja vastaavat koulutusten sisältöihin liittyvissä kysymyksissä. Yhteystiedot löytyvät täältä.