Avoinamk_tyttojasateenvarjo_1920x400px.jpg
Etusivu / Lapin ammattikorkeakoulu - Lapin AMK / Hakijalle / Avoin ammattikorkeakoulu / Ilmoittautuminen ja opintomaksut

ilmoittautuminen ja opintomaksut

 

Ilmoittautuminen avoimen AMKin opintoihin

Avoimen ammattikorkeakoulun opintoihin ilmoittaudutaan Maakuntakorkeakoulun koulutushaussa olevan linkin kautta. Linkki vie koulutuksesta riippuen Webropol- lomakkeelle tai Meerkado -järjestelmään, jossa tapahtuu sekä ilmoittautuminen että maksaminen. Yksittäisille opintojaksoille Sähköinen ilmoittautuminen. Ilmoittautuminen on sitova. Ilmoittautumisaika on jatkuva. Opiskelijoiden valinta opintojaksolle tapahtuu ilmoittautumisjärjestyksessä. Hyväksytyille lähetetään kutsu opintoihin sähköpostitse.

Avoimen AMKin opintomaksut

Avoimen ammattikorkeakoulun opiskelijoilta peritään 10€/opintopiste TAI 300€ vuosimaksu, jolla voi opiskella vuoden aikana rajattoman määrän opintoja. Ilmoittautuminen opintoihin on sitova, joten opintomaksua ei palauteta. Poikkeuksena lääkärintodistuksen perusteella tehdyt perumiset sekä polkuopiskelijaksi ilmoittautunut, joka tulee valituksi Lapin ammattikorkeakoulun tutkinto-opiskelijaksi ennen polkuopintojen alkua.

mkk_etusivu.jpg